Wpis z mikrobloga

Panowie co sie właśnie o------o. Przyjeżdżam z ojcem z pracy, wchodze do mieszkania a tu k---a kot jakiś w mieszkaniu XDDD Matka śpi a okno w kuchni uchylone. Pewnie oknem wszedł. Od tygodnia coś miauczało mi pod oknem. Nakarmiłem, napoiłem. Przenocuje go a rano niech s-------a.
#gownowpis
Sumiru - Panowie co sie właśnie o------o. Przyjeżdżam z ojcem z pracy, wchodze do mie...

źródło: comment_1581465940rqVLNuv7Bl8bJ882oa7aiM.jpg

Pobierz
  • 149
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jacieniemog28: Widzę kolega wszędzie jest taki upośledzony xD nie dość że spamuje tag xiaomi jakimiś wysrywami to jeszcze udaje że zna się na opiece kotów jednocześnie dając swojemu lody czekoladowe xD
  • Odpowiedz
jacy wy jesteście kur... , ja pier...

chryste... piszę jak wół; zrobiłem ze stoperem test i na wszystko zeszła minuta, a ci dalej powielają te 15 minut wzięte z d--y
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jacieniemog28: króliki to jest skaranie boskie. Chorowite, byle czego jeść nie może, pół domu zżera ze ścianami włącznie, jak wnerwiony to tupie tak że się okna trzęsą więc nie powiedziałabym że to popierdółka
  • Odpowiedz
  • 0
@jacieniemog28 no to niech będzie minuta, przyjmijmy że ktoś nie chce tracic tej minuty bo nie chce zwierzaka, co wtedy?
Btw zwierzę któremu poświęcasz minutę dziennie na pewno będzie bardzo zadowolonym zwierzęciem xD
  • Odpowiedz
  • 1
@marek-miko Z drugim się nie zgadzam, bo nie wiem dlaczego powinno. Z pierwszym się zgadzam i nigdzie nie napisałem że każde zwierzę powinno być w domu, tylko że każde zwierzę które dana osoba ma w domu (jako w swoim codziennym życiu, a nie w budynku, bo o to też się pewnie baranie przyjebiesz) wiąże się z jakimiś obowiązkami.
  • Odpowiedz
@Sumiru: Sprawdziłbym najpierw czy komuś nie uciekł. A jeśli nie to chyba masz kota ( ͡° ͜ʖ ͡°) Koty to oportuniści i stworzenia nisko-obsługowe. Dać jeść i pić, wyczyścić kuwetę, pobawić i pogłaskać. Nie potrzebują dużo przestrzeni. Jeśli nie jesteś w stanie go zatrzymać, to postaraj się znaleźć mu inny dom. Widać, że to jeszcze kocie (na oko 6-7 miesięcy) i szybko się zaadaptuje.
  • Odpowiedz
każde zwierzę w domu to obowiązek???? Przecież nawet w zoo nie ma wszystkich gatunków zwierząt ¯\(ツ)/¯

@marek-miko cudo! Jak można tego nie rozumieć? Xd łap plusa!
  • Odpowiedz