ELÓWINA JESIENIARY ( ͡°͜ʖ͡°) Witam Państwa po banicji. Kto i za co to się domyślacie ;)
Więc na pohybel zaczynam od ROZDAJO #rozdajoROZDAJO. Sami wybierzcie co chcecie wygrać najpierw ;) Dajcie znać w ankiecie.
PS. UDZIAŁU NIE BIORĄ: - Psy - Pedofile - G---o - Divy roksa - Moderacja wykop.pl
=================================
Konkurs dodatkowy! Za najwyżej plusowany komentarz zawierający wierszyk ze słowem MODERACJA wygrywa wybraną dużą pizzę z dostawą do 50zł :) Miłego dnia!
Ciągle mi kasują ten wpis, może na PW ktoś mi podesłać pomysł, jak to ograć? ;)
Spójrzże Białek jaka akcja Znów banuje moderacja. Czy to zima czy to lato Znowu pytasz "a ban za co?" Mirabelki się buntują Mirki głośno wciąż skandują
Dobra kończymy xD wygrywa bezapelacyjnie @ciemnagwiazda. Dogadaliśmy się przed banem i mam jego maila xD bana ma na tydzień, a jego twórczość można pozyskać u mnie na PW xD
Więc na pohybel zaczynam od ROZDAJO #rozdajo ROZDAJO. Sami wybierzcie co chcecie wygrać najpierw ;) Dajcie znać w ankiecie.
PS. UDZIAŁU NIE BIORĄ:
- Psy
- Pedofile
- G---o
- Divy roksa
- Moderacja wykop.pl
Konkurs dodatkowy!
Za najwyżej plusowany komentarz zawierający wierszyk ze słowem MODERACJA wygrywa wybraną dużą pizzę z dostawą do 50zł :) Miłego dnia!
Ciągle mi kasują ten wpis, może na PW ktoś mi podesłać pomysł, jak to ograć? ;)
CHCĘ WYGRAĆ
Znów banuje moderacja.
Czy to zima czy to lato
Znowu pytasz "a ban za co?"
Mirabelki się buntują
Mirki głośno wciąż skandują
GRATULACJE!