Wpis z mikrobloga

Ludziska pomóżcie! Zostałem wmieszany w znalezienie jakiegoś zajebistego zapachu na codzień dla 19latki. Coś na wiosnę, lato.
#perfumy
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ragnarocers: Trochę mało danych o osobie obdarowywanej. Ale znając młody wiek i okres wiosenno-letni należy założyć nuty cytrusowo-kwiatowe, niekontrowersyjne. W tym budżecie można pewnie kupić kilka flakonów. Polecam:

Givenchy L'Inderit
Iceberg since 1974 for her
Lanvin Eclat d'Arpage
Marc
  • Odpowiedz
@Ragnarocers: ZARA wonder rose - letni, kobiecy, słodkawo-piżmowy, delikatny i nienachalny. Poczytaj opinie :)

EDIT: aaa, doczytałam, że szukasz perfum, tu niestety jest to EDT za 50 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak dla mnie świetny codzienny zapach, no i jak jej się spodoba, będzie mogła kontynuować zakup bez żalu.
  • Odpowiedz
@Ragnarocers: Skoro to na prezent to istnieje jedno banalnie proste rozwiązanie. Dajesz bon do jakiejś drogerii i sama sobie idzie coś kupić. Przy okazji uczy to samodzielności i zachęca do wyrobienia własnego gustu, więc pomysł 10/10.
  • Odpowiedz
  • 0
Dziękuję wszystkim za pomoc. Może skądś ogarnę odlewki aby młoda sobie sprawdziła co jej najbardziej pasuje i wtedy dostanie pełen flakon
  • Odpowiedz