Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +249
TomSz +24
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dzisiaj się pokłóciliśmy z dziewczyną. Ja 21 lvl, ona 20. Sprawa wygląda tak;
Jesteśmy ze sobą razem już prawie dwa lata. Moja dziewczyna poznała kiedyś tam kilka lat temu jakiegoś dajmy na to Jacka. Między nią a Jackiem coś tam zaiskrzyło, ogólnie do niczego nie doszło, bo zaraz po tym jak się lepiej poznali to moja dziewczyna wyjechała na rok do Niemiec, ale nadal utrzymywała z nim kontakt. Mieli na tyle dobry kontakt, że wysyłali sobie nudesy, rzekomo jak ona twierdzi "softy". Kiedyś zapytałem jakiego rodzaju to były softy to pokazała mi jednego; nagrywała snapa do jakiejś muzyki, w seksownej bieliźnie, jak wije się na łóżku. Potem kilka lat niby nic, spotkali się parę razy po jej powrocie, ale on już miał jakąś kobietę no i jest z nią do teraz. Ona co jakiś czas z nim pisze, będąc ze mną spotkała się z nim może z 3-4 razy. W-------o mnie jak widziałem kątem oka, że z nim pisze, mówiłem, żeby dała sobie z nim spokój a ona, że to tylko kolega i ogólnie nie ma się czym przejmować. No ale dzisiaj to ogarnęło mnie w--------e totalne. Siedzimy sobie, oglądamy serial i widzę kątem oka, że znowu z nim pisze. Mówię jej, żeby przestała bo mnie w-----a jak z nim pisze. Ona oczywiście a dlaczego, a co w tym złego i w ogóle. Mówię jej, że w-----a mnie, że pisze z typem z którym wysyłali sobie kiedyś nudesy. No oczywiście afera, jaki to ja nie jestem zazdrosny. Mało tego, to w czasie kłótni wynikło, że ten c--j zapytał ją kiedyś, jak (jak już byliśmy razem) czy nadal jest dziewicą i czy ze mną już spała. Serio? C--j tego Jacka obchodzi czy ze mną spała czy nie, no j--------ę. Pytam moją dziewczynę czy d--a tego Jacka wie, że on się interesuje takimi rzeczami o mojej dziewczynie? Moja oczywiście hurr durr, zapytam, napiszę do niego, przecież to normalna sprawa! No i napisała, ale na snapchacie XD. Pytam się jej czemu na snapchacie a nie ma messengerze. Ona się motała, że to tak o (kiedy 10 minut wcześniej pisali na messenger), bez powodu. Pod moim naciskiem przyznała się, że napisała na snapchacie, bo tam wiadomości od razu znikają, a nie chciała, żeby jego dziewczyna widziała przypadkiem wiadomość o treści "Jacek, mój chłopak się pyta czy Twoja dziewczyna wie o tym, że pytasz o moje dziewictwo?". No k---a XD Na co ten typ mojej odpisał; "Tak wie, to normalne rzeczy, o tym się rozmawia". No c--j mnie strzelił. Serio, to normalne? To normalne, że jakiś facet z którym kręciła kilka lat temu ją pyta o dziewictwo? Oczywiście afera doszła do tego stopnia, że zaczęła się na mnie wydzierać. Jak już się uspokoiła, to ustaliliśmy, że ona z nim nie pisze w mojej obecności, i poprosiłem ją, żeby w ogóle z nim ograniczyła kontakt i nie informowała go na przyszłość o naszych sprawach łóżkowych. Ona, że okej, przeprosiła, że się na mnie wydarła i tak w ogóle to z nim rzadko pisze bo z 2-3 razy w miesiącu a ostatni raz się widzieli w zeszłe wakacje. Dobra, spoko, ochłonęliśmy. Mija godzina, dzwoni do niej Jacek. Ona odrzuciła połączenie, bo wiadomo jaka była umowa- nie kontaktuje się z nim jak spędzamy razem czas. Sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Po c--j on do niej dzwonił? Dodam, że ten Jacek cały k---a na kiju to studiuje w Warszawce i ma coś koło 26 lat. W------a mnie ta sytuacja i w sumie to jest 3 w nocy a ja zasnąć przez to nie mogę. Co byście zrobili na moim miejscu?
#pytanie #corobic #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #123
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
To że powiedziałeś jej że nie chcesz żeby w twojej obecności z nim się kontaktowała wieje cuckiem od ciebie, bo teraz będzie po kryjomu pisać dzwonic do niego a ty jesteś już uważany za zazdrosnego frajera. A powinno to
@AnonimoweMirkoWyznania: zebrał resztki godności, odwagi i w---------ł w podskokach, masz pijawkę na sobie
32lvl here, przerabiałem to
@AnonimoweMirkoWyznania: po tym tekście należy się ewakuować
Komentarz usunięty przez moderatora