Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dzisiaj się pokłóciliśmy z dziewczyną. Ja 21 lvl, ona 20. Sprawa wygląda tak;
Jesteśmy ze sobą razem już prawie dwa lata. Moja dziewczyna poznała kiedyś tam kilka lat temu jakiegoś dajmy na to Jacka. Między nią a Jackiem coś tam zaiskrzyło, ogólnie do niczego nie doszło, bo zaraz po tym jak się lepiej poznali to moja dziewczyna wyjechała na rok do Niemiec, ale nadal utrzymywała z nim kontakt. Mieli na tyle dobry kontakt, że wysyłali sobie nudesy, rzekomo jak ona twierdzi "softy". Kiedyś zapytałem jakiego rodzaju to były softy to pokazała mi jednego; nagrywała snapa do jakiejś muzyki, w seksownej bieliźnie, jak wije się na łóżku. Potem kilka lat niby nic, spotkali się parę razy po jej powrocie, ale on już miał jakąś kobietę no i jest z nią do teraz. Ona co jakiś czas z nim pisze, będąc ze mną spotkała się z nim może z 3-4 razy. W-------o mnie jak widziałem kątem oka, że z nim pisze, mówiłem, żeby dała sobie z nim spokój a ona, że to tylko kolega i ogólnie nie ma się czym przejmować. No ale dzisiaj to ogarnęło mnie w--------e totalne. Siedzimy sobie, oglądamy serial i widzę kątem oka, że znowu z nim pisze. Mówię jej, żeby przestała bo mnie w-----a jak z nim pisze. Ona oczywiście a dlaczego, a co w tym złego i w ogóle. Mówię jej, że w-----a mnie, że pisze z typem z którym wysyłali sobie kiedyś nudesy. No oczywiście afera, jaki to ja nie jestem zazdrosny. Mało tego, to w czasie kłótni wynikło, że ten c--j zapytał ją kiedyś, jak (jak już byliśmy razem) czy nadal jest dziewicą i czy ze mną już spała. Serio? C--j tego Jacka obchodzi czy ze mną spała czy nie, no j--------ę. Pytam moją dziewczynę czy d--a tego Jacka wie, że on się interesuje takimi rzeczami o mojej dziewczynie? Moja oczywiście hurr durr, zapytam, napiszę do niego, przecież to normalna sprawa! No i napisała, ale na snapchacie XD. Pytam się jej czemu na snapchacie a nie ma messengerze. Ona się motała, że to tak o (kiedy 10 minut wcześniej pisali na messenger), bez powodu. Pod moim naciskiem przyznała się, że napisała na snapchacie, bo tam wiadomości od razu znikają, a nie chciała, żeby jego dziewczyna widziała przypadkiem wiadomość o treści "Jacek, mój chłopak się pyta czy Twoja dziewczyna wie o tym, że pytasz o moje dziewictwo?". No k---a XD Na co ten typ mojej odpisał; "Tak wie, to normalne rzeczy, o tym się rozmawia". No c--j mnie strzelił. Serio, to normalne? To normalne, że jakiś facet z którym kręciła kilka lat temu ją pyta o dziewictwo? Oczywiście afera doszła do tego stopnia, że zaczęła się na mnie wydzierać. Jak już się uspokoiła, to ustaliliśmy, że ona z nim nie pisze w mojej obecności, i poprosiłem ją, żeby w ogóle z nim ograniczyła kontakt i nie informowała go na przyszłość o naszych sprawach łóżkowych. Ona, że okej, przeprosiła, że się na mnie wydarła i tak w ogóle to z nim rzadko pisze bo z 2-3 razy w miesiącu a ostatni raz się widzieli w zeszłe wakacje. Dobra, spoko, ochłonęliśmy. Mija godzina, dzwoni do niej Jacek. Ona odrzuciła połączenie, bo wiadomo jaka była umowa- nie kontaktuje się z nim jak spędzamy razem czas. Sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Po c--j on do niej dzwonił? Dodam, że ten Jacek cały k---a na kiju to studiuje w Warszawce i ma coś koło 26 lat. W------a mnie ta sytuacja i w sumie to jest 3 w nocy a ja zasnąć przez to nie mogę. Co byście zrobili na moim miejscu?

#pytanie #corobic #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #123

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Ona ma 20 lat, a on 26. Z Tobą jest 2, czyli miała 18, to wysyłała nudesy do gościu w wieku 16 tak do 22 letniego faceta, a Ty się pytasz czy to normalne xD niech się Twoja d--a stuknie w głowę porządnie, bo pisać i tak będą ze sobą, a skoro na snapchacie to c--j wie, czy dalej mu nie wysyla jak wije się na łóżku w rytm
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@AnonimoweMirkoWyznania: jesteście w związku, z tekstu wynika że mieszkacie razem, ona utrzymuje kontakt z jakimś fagasem nawet się specjalnie nie kryjąc... Dziewczyna jest głupiutka, szuka atencji i może jakiegoś romansu na boku, odczekaj chwilę i bez względu na wszystko postaw sprawe zero jedynkowo
  • Odpowiedz
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania jeśli byłbyś dla niej tym jedynym nie potrzebowała by pisać z jakimś fagasem co mu kiedyś nudle wysyłała. Tak jak wyżej koledzy napisali laska potrzebuje atencji i ty jej nie wystarczasz.

To że powiedziałeś jej że nie chcesz żeby w twojej obecności z nim się kontaktowała wieje cuckiem od ciebie, bo teraz będzie po kryjomu pisać dzwonic do niego a ty jesteś już uważany za zazdrosnego frajera. A powinno to
  • Odpowiedz