Aktywne Wpisy

Polasz +808

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_1581236232Kv99qIofnaw06YSr996eoB.jpg
PobierzPlus według biblii za szatanem podążyło aż 1/3 aniołów. Całkiem dużo jak na tak złego gościa, na którego kreują go katolicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak można wybierać między dobrem a złem, skoro nie znasz takiego
Przepraszam, macie rację. Wasze argumenty mnie przekonały. Skoro ta religia jest tak stara, to coś
Odnieś się do tego co napisałem, to podyskutujemy Mirku Szanowny.
Przecież poza argumentum ad wiekum nic nie napisałeś, więc do czego mam się tutaj odnieść xD?
@NieMamNicDoDodania: Napisał gość określający światopogląd polityczny jednoosiowo i generalizujący połowę społeczeństwa po jednym wpisie na zupełnie inny temat xD
Wracając do tematu. Nie masz pojęcia o czym piszesz. Czerpiesz wiedzę z memów i szeroko pojętej beki z chrześcijaństwa. Chrześcijaństwo nie jest magią, nie polega na oddawaniu czci Bogu w zamian za ochronę przed złem na wzór noszenia amuletów. Jest RELACJĄ, byciem, poznawaniem. Można spłaszczyć wszystko i każdego. Żyj tak sobie dalej. Ale trudno mówić, pisać o czymś, o czym się
@NieMamNicDoDodania: no i to są konkrety ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiesz że to samo mówią i u jechowych i w co drugiej sekcie? Jak ci nie wstyd pisać takie dyrdymały?