Aktywne Wpisy

lskx +113
Tyle zajęło jej wygooglowanie kto to jest i wyskoczyła lista forbesa. #p0lka #logikarozowychpaskow #redpill
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-10 o 23.16.29
Pobierz
Rainmaker97 +29
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-10 o 23.16.29
Pobierz
Wykop.pl
W sumie o kobiety nie ma co sie spinania bo z kobietami jest jak z samochodami bo nie kazdy dany model pasuje do danego kierowcy lub kierowca do samochodu czy cos w ten desen po za tym Ja NIE KOLEKCJONUJE KOBIET jedynie stare maszyny rolnicze i samochody ,a kobiety to juz inny temat -puenta z tego Taka ,ze sie jeszcze taka NIE URODZI........by mnie zdobycia i opanowania daj jej Boze sporo cierpiliwosci do mnie .
Po za tym na wesele pojedzie w moim towarzystwie i ja za jej sterami VOLKSWAGEN BORA jako nowa partnerka jaka ma przez kilka lat dbania o komfort i moje BRD wiec jak ktokolwiek ma spiny do mnie to sory ale kumplom lasek NIE ODBIJAM juz wole samochody i stare Maszyny Rolnicze to jedynie mnie kreci moze jestem stary i sentymentalny ale zawsze dokonuje dobrego wyboru jak chodzi o samochody i maszyny jakie lubie za to kobiety to nie ta BAJKA jak chodzi o mnie za to Nie pogardze opcjami zabawy na 1/4MILI nocami i sprawdzenia kto ma lepszy interes na drodze.
#wygryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #samochody