Wpis z mikrobloga

Kazdy mnie dzisiaj pyta z kim wybieram sie na Wesele do mojej kuzynki Sylwiiczy to takie bardzo istotne kogo planuje brania na impreze rodzinnew sumie to Nie moj Slub czy WeseleHO HI HY HE HA wiec czym tu sie przejmowaniagorzej ,gdyby to o mnie chodzilo i ten moment przestania bycia KAWALEREMta jasne w sumie CELIBATU Nie slubowanoHI HY HE HA no ale jak by brano pod uwagi towarzystwa na wesele to juz mam kilka ofert ze strony mojej siostry Wiolety , Moniki no i brano pod uwagi kuzynki Angeliki ale jej facet za bardzo sie chyba zrobi ZAZDROSNY wiec w tym przypadku odpuszczam opcje -Nie to by na stare lata jako Emerytowany Gangsterba.....sie nowicjusza nowego pokolenia HOMO SAPIENS , sapiens ale w zyciu prywatnym jak i zawodowym istnieje Gangsterski Kodeks HONORU , ze NIE ODBIJA sie laski kumpla ten regulamin jest jak 10 przykazan Boskich .
W sumie o kobiety nie ma co sie spinania bo z kobietami jest jak z samochodami bo nie kazdy dany model pasuje do danego kierowcy lub kierowca do samochodu czy cos w ten desen po za tym Ja NIE KOLEKCJONUJE KOBIET jedynie stare maszyny rolnicze i samochody ,a kobiety to juz inny temat -puenta z tego Taka ,ze sie jeszcze taka NIE URODZI........by mnie zdobycia i opanowania daj jej Boze sporo cierpiliwosci do mnie .
Po za tym na wesele pojedzie w moim towarzystwie i ja za jej sterami VOLKSWAGEN BORA jako nowa partnerka jaka ma przez kilka lat dbania o komfort i moje BRD wiec jak ktokolwiek ma spiny do mnie to sory ale kumplom lasek NIE ODBIJAM juz wole samochody i stare Maszyny Rolnicze to jedynie mnie kreci moze jestem stary i sentymentalny ale zawsze dokonuje dobrego wyboru jak chodzi o samochody i maszyny jakie lubie za to kobiety to nie ta BAJKA jak chodzi o mnie za to Nie pogardze opcjami zabawy na 1/4MILI nocami i sprawdzenia kto ma lepszy interes na drodze.

#wygryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #samochody
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach