Aktywne Wpisy
Piotrek7231 +61
sildenafil +179
Ukraińskie bohaterki z tiktoka: walczą, opalając się na plaży w Barcelonie.
To jest prawdziwe bohaterstwo i poświęcenie, a nie jakieś tam bieganie z karabinem czy kopanie rowów pod Bachmutem #pieklokobiet
#bekazlewactwa #feminizm #ukraina #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
To jest prawdziwe bohaterstwo i poświęcenie, a nie jakieś tam bieganie z karabinem czy kopanie rowów pod Bachmutem #pieklokobiet
#bekazlewactwa #feminizm #ukraina #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kononowicz #patostreamy
Czyli roszczenie sobie praw autorskich. Kanał Majora i Sławka spadłby z Rowerka a w najgorszym wypadku Major i Sławek nie mogli by zarabiać na Kononie.
Na mexicana czy tym bardziej na fiodorczuku nie ma co liczyć
Samo nagrywanie jest nielegalne a co dopiero publikowanie takich materiałów: https://czasopismo.legeartis.org/2018/05/nagranie-rozmowy-bez-wiedzy-zgody-rozmowcy.html
Wystarczyłoby zalogować się na Kanan konona i otworzyć roszczenia na wszystkie filmiki z jego udziałem.
Nie dojdzie do tego bo:
Konon jest wyniszczony pasozytami
Jest zastraszony, afera z laptopem.
Nie ma żadnego okuratnego wykopka który podjąłby się pomóc Kononowi ogarnąc ten temat.
Bo kto mógłby się tego podjąć?
@Fiodorczuk tylko awanturować się umie
Pati to debil
@
chodzi mi tylko o to ze odcinaja sie od szkolnej tak jak majorek sie wieki wymeldowywal a nadal wydzwaniaja do grubasa i nadal mu nie placa za to ze jest czescia kanalu
juz tak go robia na kase jak majorek go robil przez te wszystkie lata i
Tyle, że interesy z Kononem to jest czysty hazard w dodatku trzeba się upodlić
@FilmikizHumorkiem: no to jak to jest? Może kanał spasc z rowerka czy nie?
Monetyzacje mogą jak najbardziej wyłączyć.
3 ostrzeżenia za roszczenia = usunięcie kanału + brak możliwości zakładania innych w przyszłości, 3 ostrzeżenia za złamanie wytycznych dla społeczności = usunięcie kanału.
Pisząc, że nie wpływają w żaden sposób, miałem na myśli, że nie masz kary np. nie możesz prowadzić lajtów czy coś. Ale po 3 ostrzeżeniach i tak kasują
Komentarz usunięty przez moderatora