Aktywne Wpisy

zbrodnia_i_kawa +60
Jestem załamana. Laska zaszła w ciążę z chłopakiem, niby była rozmowa o dzieciach, o małżeństwie, przyszłości szerokopojętej. On najpierw mówi, że no fajnie, fajnie, dzidziuś. A po kilku godzinach przychodzi do niej, popłakał się i mówi, że on jednak nie da rady, że się muszą rozstać. Znowu, wielka niespodzianka, że seks przyniósł dziecko i co zrobić, no naprawdę, szok i niedowierzanie.
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

elozapiekanka +331
KIRWA HIT DNA XDDD
Babka HR dzwonila że klient się pyta jak zadanie rekrutacujne bo nie wysłałem a on chce feedback
( HR nie oddzwania ale jak im się dupa pali to dzwonią)
Ja mówię że mam w dupie te zadania bo to strata czasu a jak komuś zależy to rozmowa texhn a nie 5 etapów a i tak nikt tego nie sprawdza
Zawsze mówią że krótkie zadanie a później weekend wyjrbany
Babka HR dzwonila że klient się pyta jak zadanie rekrutacujne bo nie wysłałem a on chce feedback
( HR nie oddzwania ale jak im się dupa pali to dzwonią)
Ja mówię że mam w dupie te zadania bo to strata czasu a jak komuś zależy to rozmowa texhn a nie 5 etapów a i tak nikt tego nie sprawdza
Zawsze mówią że krótkie zadanie a później weekend wyjrbany

To jest prawdziwe bohaterstwo i poświęcenie, a nie jakieś tam bieganie z karabinem czy kopanie rowów pod Bachmutem #pieklokobiet
#bekazlewactwa #feminizm #ukraina #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
@gardzenarodowcami: ciii nie psuj kucowi narracji :)
od pół roku #!$%@? artykuły o gpt na jedno kopyto nie starając się nawet doedukować w tym zakresie xD
https://spidersweb.pl/author/malwinakusmierek
@sildenafil: Podaj jakies konkrety i liczby, bo tak wygladasz na pozytecznego wiadomo kogo
"Ale już teraz musimy pomyśleć o tym, jak przeprowadzić jawny atak informacyjny na Lamparty."
"Już teraz trzeba stworzyć pulę scenarzystów i filmowców do „polowania na lamparta"
"A na poligonie Ministerstwa Obrony przygotować sprzęt do sekwencyjnego strzelania do zdobytego czołgu pod obiektywami aparatów fotograficznych i filmowych z całej posiadanej broni przeciwpancernej - od RPG i PPK po pociski 125 mm . I oddaj głos strzelcom z przodu."
Takim przykladem może być np znana ukraińska influencerka Ilona Czernobaj, która w czasie festiwalu w Cannes, ubrana w sukienke w barwach Ukrainy, oblała sie sztuczną krwią celem zwrócenia uwagi świata na to co dzieje sie w Ukrainie.
Więcej nie trzeba
"Ale już teraz musimy pomyśleć o tym, jak przeprowadzić jawny atak informacyjny na Lamparty."
"Już teraz trzeba stworzyć pulę scenarzystów i filmowców do „polowania na lamparta"
"A na poligonie Ministerstwa Obrony przygotować sprzęt do sekwencyjnego strzelania do zdobytego czołgu pod obiektywami aparatów fotograficznych i filmowych z całej posiadanej broni przeciwpancernej - od RPG i PPK po pociski 125 mm . I oddaj głos strzelcom z
@DunningKruger XD
Nie mogą czy nie chcą? Jak nie walczą to chociaż siedziałyby cicho, zamiast wykorzystywać swoje uprzywilejowanie względem rówieśników, którzy dostali zakaz opuszczania kraju i żrą suchary gdzieś w zruzowanyn lub zalanym mieście.
Z Ukrainy wyjechały kobiety bezdzietne zdolne do walki. Nawet jak nie na froncie to: w logistyce, w transporcie, w zaopatrzeniu, w kuchni, w służbach medycznych. Dlaczego ukraińskie pielęgniarki szukają pracy w Polsce zamiast leczyć