Aktywne Wpisy

mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rynek prawniczy to ściek i prosta droga do depresji.
Rzeczywistość rynku prawniczego jest taka, że mogliby zamknąć wydziały prawa na 10 lat, a i tak byłby nadmiar prawników.
Mam 27 lat, jestem świeżo po egzaminie radcowskim, aktualnie szukam pracy, bo od marca znajdowałem się na bezrobociu - przygotowywałem się do egzaminu zawodowego (radcowskiego) w kwietniu, a w maju miałem jeszcze egzamin pisemny na doradcę podatkowego + ogarniałem formalności związane z
Rynek prawniczy to ściek i prosta droga do depresji.
Rzeczywistość rynku prawniczego jest taka, że mogliby zamknąć wydziały prawa na 10 lat, a i tak byłby nadmiar prawników.
Mam 27 lat, jestem świeżo po egzaminie radcowskim, aktualnie szukam pracy, bo od marca znajdowałem się na bezrobociu - przygotowywałem się do egzaminu zawodowego (radcowskiego) w kwietniu, a w maju miałem jeszcze egzamin pisemny na doradcę podatkowego + ogarniałem formalności związane z

źródło: temp_file2801703020899806497
Pobierz

Jeszcze kolejna grupa pisała że "oni to majo przystanek pod nosem i jado 3 przystanki i som, nie wiem oczymtymówisz.
A już najbardziej r------ł mnie argument "ja się przeprowadziłem bliżej pracy i nie mam problemów z dojazdem". Super rada k---a xD z zielonej spokojnej okolicy, z mnóstwem punktów usługowych przeprowadzę się do dzielnicy przemysłowej żeby być u janusza na piechotę, a rano podziwiać z okna architekturę magazynów, albo jak złomowisko mieli zużyte auta, xD Z resztą kto sprzedaje mieszkanie w obrębie miasta i kupuje inne po to żeby mieć bliżej do roboty xD.
Żeby wydostać się z centrum autobusem mpk to też jest problem, ludzi jak sardynków, dalej część kursów jeździ jak chce, trasy są źle rozplanowane.
Jedyna poprawa że jest w miarę nowy tabor, i w zasadzie tyle.
A teraz u-----i część kursów i jest wielki dramat JAK TO?!? no tak to, macie swoje miasto inspiracji więc integrujcie się w przepełnionych autobusach które jeżdżą jak chcą.
#lublin #motoryzacja #mpk #autobusy
źródło: comment_1580833922ugAxGq4jrteeSa6wjKpNGq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A nie od IKEA
Czuby-melgiewska plus spacer na i z przystanku.