Aktywne Wpisy

szuwarek +248

Pochodziła miesiąc trochę z trenerem na początku teraz naukupowała akcesoriów i sesje zdjęciowe jaka to fit d------a.
Nie rozumiem kobiet i nie pasuje do siłowni.
Jedyny nie zaraziłem się tym, każdy codziennie ćwiczy opowiada na każdym kroku jaka jest zajebista siłownia, odmieniła jego życie. Tylko ja nie jestem uzależniony od tego
#silownia #mikrokoksy #logikarozowychpaskow
Nie rozumiem kobiet i nie pasuje do siłowni.
Jedyny nie zaraziłem się tym, każdy codziennie ćwiczy opowiada na każdym kroku jaka jest zajebista siłownia, odmieniła jego życie. Tylko ja nie jestem uzależniony od tego
#silownia #mikrokoksy #logikarozowychpaskow
źródło: 1000045580
Pobierz

Mireczki, szukam czegoś do modeli w rest api. Chodzi o to, że back-end wysyła nam różne obiekty z encji
devices. Posiadają one części wspólne (np.id,type), ale posiadają unikalne (np.color), które nie występują w przypadku innychtype.Przykład.
[{
id: 1,
color: 'red',
type: 'Type-1'
}, {
id: 2,
width: 120,
type: 'Type-2'
}
]
Oczywiście tak naprawdę temat jest o wiele bardziej skomplikowany. Jednakże, główny problem, że nie chcemy trzymać typowania i modeli tych danych w kodzie appki. Chcemy, żeby backend nam dosyłał patent na sprawdzanie tego co tam jest. Są do tego jakieś gotowe idee? Czy musimy szyć od nowa?
Pierwszym pytaniem jest po co to potrzebne - żeby wyświetlić, żeby przekazać wartość w styl? Bo od tego to zależy.
Bo w sumie backend i tak wam wysyła co tam jest przecież XD
width- przykładowo. :)Komentarz usunięty przez autora
@janekbrzechwa: W takim wypadku to są jakieś bzdury
Newtonsoft.Json możesz ustawić żeby ci wysyłał typ w osobnym fieldzie. Ale użyteczność tego po kliencie znikoma.
Jeśli otrzymuje item-object, który posiada 100 właściwości (props) to nonsensem byłoby pisanie instrukcji warunkowych w kodzie co która właściwość ma renderować. W szczególności, że można do tego opracowac schematy, o których tutaj mowa.
Bardzo dobrym przykładem jest, że