Aktywne Wpisy
rales +238
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +124
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
Cześć, to znowu ja - chad blackpilowiec.
Mignął mi dziś post jakiegoś mirka że spotyka się z laską 2 miesiące a ta nie chce się ruchać. Oczywiście rycerzyki i rózowe już atakują, że ta nie jest gotowa, albo chce się najpierw zakochać. Zesrać #!$%@?. Nie wierzcie w takie kłamstwa. Nigdy nie czekałem na ruchanie dłużej niż 2-6h znajomości.
W tej zabawie biorą udział wyłącznie hormony i konwenanse, które jednak szybko tą walkę przegrywają. Gdy kobiecie trafi się mężczyzna który ją silnie pociąga od razu pojawia się adrenalina i neuropeptydy aktywujące układ nagrody, a zaraz za nimi molekuły NGF dezaktywujące ciało migdałowate, dzieki czemu wszystkie niepewności co do swojego zachowania znikajom. Ginom na zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet jeśli po imprezie nie chce mi się z tą kobietą iść do łóżka, to za kilka dni i tak umawiam się na kolację u mnie w domu, coś tam jej zawsze ściemnie że umiem robić super drinki, albo najlepsze naleśniki jakie jadła. No cokolwiek, ona i tak wie że nie przychodzi #!$%@? w karty pograć. I zanim wyjmę jajka z lodówki na naleśniki, ona już wyciąga materiał genetyczny z mojego #!$%@?.
Tak więc jeśli jakaś zwleka z ruchaniem bez końca to dajcie sobie spokój, po prostu nie odczuwa pożądania w waszej obecności.
#przegryw #redpill #blackpill #rozowepaski #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #seks #zwiazki #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok](https://st.pl/$xvynkdla)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
Za bardzo jesteś zniewieściały, mi chcą dawać po 30 minutach, chyba żartujesz z czekaniem 2 godziny a co dopiero 6h .... Jakbyś był prawdziwym mężczyzną nie czekałbyś tyle.