@szzzzzz żaden facet nie powinien się na ten temat wypowiadać. Od drugiego trymestru u kobiety w ciąży, ster produkcji hormonów przejmuje łożysko i w zasadzie nie ma szans żeby miała kontrolę np. nad jedzeniem. Wychudzona laska nie jest w stanie zapewnić dobrego mleka dziecku, które jest najważniejsza a nie k---a forma.
to nie jest żadna sztuka, jak się w ciąży człowiek nie zapuścił to tak jest. Sama po tygodniu miałam wagę przedciążową, a 3 miesiące później już niedowagę, bo kolejne 15kg zeszło. Wystarczy nie być w-----------m wszystkiego co jest na horyzoncie.
@taalarek: to chyba jednak opieka nad bombelkiem nie jest tak wyczerpujaca jak wszyscy pisza, skoro mozna przez 3 miesiace z noworodkiem zrzucic 15 kilogramow, czyli ponad kilogram tygodniowo, czyli dzienny
@Shatter bardzo ważna rzecz podkresliles, po ciąży nie należy podejmować aktywności fizycznej przez jakiś czas (indywidualnie konsultowane okresy). Przy jednym i drugim rodzaju porodu. To kolejna rzecz, która spowolnia kobiety w powrocie do formy sprzed.
@EjNoxD: takie właśnie durne kobiety wywołują kompleksy u innych. Bananowe pseudocelebrytki i influencerki które rozpływają się nad swoją zakebistoscia, spełnieniem, byciem w pełni kobieta itd. Wszystko co mówią to: Ja jestem zajebista a jak nie jesteś taka jak ja to jesteś c-----a. Takie egocentryczne potworki kreauja nam teraz przestrzeń publiczna w której nie ma miejsca na bycie normalnym człowiekiem.
To nie jest inspirujące, to jest oderwane od rzeczywistości i zwyczajnie
@Shatter wiesz co, powiem ci zupełnie szczerze na przykładzie mojego środowiska. Moja mama - kiedy brała ślub waga ok 80 kg, chociaż nie była bardzo gruba, jakoś ta waga się u niej rozłożyła. Po pierwszym dziecku trochę schudła, po drugim trochę bardziej. Po urodzeniu czwartego dziecka wyglądała najlepiej w życiu pod względem figury. Moja siostra - na oko przytyła max 5 kilogramów po ciąży, ale po chwili zaszła w drugą, więc
@MirekWyznajeAnonimowo: właśnie zrobiłeś kurtyzanę z logiki. Skoro nie ma się czasu na jedzenie i się tak chudnie to uwierz, że to na prawdę ciężka praca. Nie chciałabym do tego wrócić za żadne skarby, a mówi to osoba, która potrafiła przepracować po 24h na dyżurze na oddziale zabiegowym i nie była po tym nawet w 1/10 tak zmęczona jak przy opiece nad noworodkiem. Po prostu nie masz pojęcia o czym mówisz.
@taalarek: sorry, nie pomyslalem, ze bylas przed ciaza po prostu ulana, bo tak ladnie to ubralas w slodkie pierdzonko, ze odnioslo sie wrazenie, ze zadbana kobieta troszke przytyla, po ciazy szybko zrzucila to co przybrala i jeszcze dodatkowo 15 kilo w dol. ale to pisz, ze bylas ulana, nie jadlas przez stres i troche sie ogarnelas xD bo wrzucasz swoje zwierzenia w dyskusji o polskich ulanych babach tak, jakbys sama
@MirekWyznajeAnonimowo: może wypadałoby nauczyć się czytać ze zrozumieniem, zanim zacznie się bezmyślnie coś pisać? Na prawdę nie wiem jak ci wytłumaczyć proste rzeczy, żebyś zrozumiał, nic dziwnego, że sam tylko się tu żalisz, że od kilku lat nie masz postępu na siłce. Widocznie pojęcia takie jak makro,mikro, zapotrzebowanie, deficyt i inne przerastają twoje możliwości intelektualne. Buziaczki i życzę kolejnych bezowocnych miesięcy na siłce. ( ͡°͜ʖ͡°
@taalarek: to chyba jednak opieka nad bombelkiem nie jest tak wyczerpujaca jak wszyscy pisza, skoro mozna przez 3 miesiace z noworodkiem zrzucic 15 kilogramow, czyli ponad kilogram tygodniowo, czyli dzienny
@nieocenzurowany88: wyodbyciny :V
Komentarz usunięty przez autora
@nieocenzurowany88: nie wiadomo. Majtki ma wysoko podciągnięte.
Bananowe pseudocelebrytki i influencerki które rozpływają się nad swoją zakebistoscia, spełnieniem, byciem w pełni kobieta itd.
Wszystko co mówią to:
Ja jestem zajebista a jak nie jesteś taka jak ja to jesteś c-----a.
Takie egocentryczne potworki kreauja nam teraz przestrzeń publiczna w której nie ma miejsca na bycie normalnym człowiekiem.
To nie jest inspirujące, to jest oderwane od rzeczywistości i zwyczajnie
Po prostu nie masz pojęcia o czym mówisz.
Na prawdę nie wiem jak ci wytłumaczyć proste rzeczy, żebyś zrozumiał, nic dziwnego, że sam tylko się tu żalisz, że od kilku lat nie masz postępu na siłce. Widocznie pojęcia takie jak makro,mikro, zapotrzebowanie, deficyt i inne przerastają twoje możliwości intelektualne. Buziaczki i życzę kolejnych bezowocnych miesięcy na siłce. ( ͡° ͜ʖ ͡°