Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +74
a tak wgl to powiedziałam dziś komplement randomowemu chłopowi w pracy i widać było jak mu się miło zrobiło
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
rozdartapyta +9
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
Uslyszala jak w czasie przerwy rozmawialem z ziomkiem o placeniu, powiedzialem mu ze jak ja ide na randke albo jakies spotkanie z kolezanka, to wychodze z inicjatywa i wyliczam rachunek, ze to ja place 70%, kobieta 30%.
Ta pinda to uslyszala i zaczela wygadywac, ze prawdziwy mezczyzna z honorem zawsze placi calosc, ze powinienem sie spalic ze wstydu, ze jestem dziadem i biedakiem bez klasy...
Powiedziala ze wspolczuje mojej przyszlej partnerce, i ze z taka meska #!$%@? nigdy by nie byla...
Co o tym myslicie? Nie powiem, dala mi do myslenia, moze faktycznie jestem pipa?
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #materializm #pieniadze #pracbaza #tinder
Komentarz usunięty przez moderatora
Rozumiem że pierwsze i ostatnie spotkania?
ale ona to jakaś roszczeniowa babka co ma się za nie wiadomo jaki cud chyba
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
A z tym 70/30 to jakiś #!$%@? pomysł. I nie #!$%@? a palant z Ciebie
@AnzylmGregorowycz też tak uważam, jeszcze górze może być tylko zaproponowanie rachunku po połowie plus 7.7% więcej dla Ciebie ,żeby wyrównać różnice w placach xD
Bo podział kosztów na randce nijak się do męskości ma.
Co do płacenia... Serio robisz wyliczenia?
Bez urazy ale to trochę żenujące.
Ja nie chciałabym, żeby ktoś płacił za moje zamowienie na poczatkowych randkach, ale taka propozycje też bym wyśmiała.no kurcze...