Aktywne Wpisy
Lujdziarski +238
miki4ever +397
#stanowski #kanalzero
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej).
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej).
Nie wiedziałem, że w PL rapie jest taki wysryw albumów, które są mniej warte niż gówno. Przez to perełki, które serio coś znaczą znikają pod warstwą beztalencia i "#!$%@?" o niczym.
Mój typ rapu wg artystów:
1. Bisz
2. Małpa
3. Tau
4. Oxon
5. donGURALesko
6. Shellerini
7. Sarius
8. Białas (tyle o ile)
9. Wena
10. Laikike1
11. Dwa Sławy
12. Eldo
13. Gruby Mielzky
14. Kękę
15. Lesuaff
16. Łona
Rodzaj rapu:
- żaden newschool na autotunie
- bity nie mogą być leniwe, obsrane kałem, asłuchalne,
- nie chcę żadnych łupanek gdzie co drugi cwel krzyczy skryyt albo ija tryyyyt i cokolwiek w tym stylu
- lubię oldschool gdzie bity są rytmiczne, ale charakterne, że można bujać przy nich głową i nie sprawiają, że masz ochotę wyłączyć kawałek po 20 sekundach
Pomóżcie, ładnie proszę.
Niech albumy będą z przedziału 2018 - 2020r.
Raperzy zbliżeni tematyką i wyborem bitów do: Sariusa, Gruby Mielzky, Małpa, Oxon, Kękę (poza Mr. Kękę) czy Lesuaff mile widziane.
Płytki z Hamburgeryki również mile widziane.
#rap #hiphop #czegosluchac #rapsy #gowno #pomocy #jakzyc
Po co się ograniczać do nowych albumów
Fuu, ale łaki
Posluchaj lepiej dobrze bujającego rapu a nie jakiś wysrywów
Złap to Mirku. Planet zawsze na propsie :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W koncu rap z przekazem
A nie to co wysyłali ci wyzej
Brawo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czego nie rozumiesz w pkt. - żaden newschool na autotunie?