Aktywne Wpisy

lololokoo +2
#rozowepaski zniżam się do tego poziomu, ale zapytam tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) moja przyjaciółka, która jest w związku od kilku lat i zdradza swojego faceta jest na mnie wściekła, bo kilka dni temu poznałyśmy kumpla jej faceta, któremu się spodobałam. Dodam, że on spodobał się mojej przyjaciółce, ale to były żarty, że "mogłaby go w nocy odwiedzić". Na początku jakoś nie zwrócił mojej uwagi, ale sama nakręcała

Kreek +43
Ja #!$%@? przebywanie w centrum miasta wojewódzkiego to takie suicide feel. Żadnych zakolaków, same high-tier normictwo i chadlity 185+. Wiem że przegrywy i low-tierzy siedzą w domach i grają w gierki ale nadal jest to dołujące strasznie. Trzeba się wyprowadzić w końcu stąd i załatwić pracę 100% zdalną ehh
#przegryw #blackpill
#przegryw #blackpill
Do wygrania pierścionek w kwocie do 2500zł
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić na zlecenie, bez zlecenia zresztą też :))
W pierścionku osadzimy kamień który wygrany wybierze sam (okolice 0.5ct - tj. Akwamaryn, Topaz (Swiss / London Blue), Szmaragd, Ametyst, Biały Szafir czy inny Turmalin , Morganit, Cytryn, Oliwin, Granat, Czarny diament :))
Robimy biżuterię na zamówienie (przeważają pierścionki zaręczynowe które oferujemy w świetnych cenach, z rzemieślniczą precyzją i pasją do błyskotek, a stolica Maroka na #priv). Zdarzało się nam również realizować wykonanie customowych pierścionków w 48h od złożenia zamówienia.
Ostatnimi czasy dodaliśmy trochę ( ͡° ͜ʖ ͡°) asortymentu w postaci ~1k produktów przeróżnych
Bardzo dziękujemy za zaufanie.
Zasady:
Wygrywa 1 osoba
Zielonki nie
Plusujemy ten wpis
Robimy losowanie i opublikujemy wynik w niedzielę (26.03.2023) o godzinie ~14:00
Na wideo nasza produkcja: Pierścionek wykonany z białego złota pokryty czarnym rodem z osadzonym centralnie czarnym diamentem
Opcjonalnie: obserwuj nas - będziemy rozdawać kolejne!
ps. tu Nasza strona
ps2. Mamy też instagrama i fb
ps3. w sumie fajny tag - możecie obserwować #dbijou
kod rabatowy dbijou10
#zareczyny #pierscionek #rozowepaski #niebieskiepaski #bizuteria #rzemioslo #handmade #diamenty #slub #oswiadczyny #jubiler #jubilerstwo
dla przyszłej żony