Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +911
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +20
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

Otóż nie tym razem: https://www.facebook.com/watch/?v=190097872106989
No, ale zapomniałem. Przecież to trzeba będzie się przejść kilkaset metrów, ujma na honorze. No i oczywiście każdy zawsze ma schorowaną babcię, którą codziennie musi gdzieś dowieźć.
#szczecin
@Prezes_roku: oj tak :D wystarczy zobaczyć co się potrafi dziać pod lidlem na Przecławiu. Już widziałem kiedyś auto zaparkowane dosłownie pod wejściem
Niektórzy jakby mogli to by do swojego pracowniczego biurka wjechali autem xD
@cadet: Zawsze tak robię. 3 minuty drogi + załatwienie sprawy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mówiąc o tym że teren galerii to teren galerii i nie powinno się go wliczać do publicznych miejsc parkingowych bo jeżeli ludzie tak zaczną z
@kretu: ale te centra handlowe zostały wybudowane za zgodą i na terenach miasta często na preferencyjnych warunkach. Więc tak jakby łaski nie robią jeśli udostępnią miejsca parkingowe i jak najbardziej można je wliczać do
Jakie to preferencyjne warunki dostali i czy było w nich wpisane że mają udostępniać jakieś miejsca publicznie?
To czy kaskada czy galaxy w ogóle powinny były dostać pozwolenie na budowę to zupełnie inny temat.
@Krupier: Przecież ludzie nie narzekają, że nie ma gdzie parkować w ogóle. Przeczytaj sobie wpisy pod dyskusjami dorotki czy shmitta. Oni narzekają, że nie mogą parkować 5metrów od pracy/sklepu i muszą przejść na parking, bo jak to tak przecież nie po to mają samochody by potem przejść parę kroków.
@drakan8: Przecież przy zusie masz parking dosyć tani i abonamenty z tego co kojarzę to tam są.