nie wyobrażam siebie po 30 latach #tfwnogf nagle znaleźć dziewczynę i zamiast jak co dzień wracać do domu to miałbym jechać na randke, to brzmi jak bajka czy mit. #przegryw
@mati1990: Mam 22 lata i nigdy nie byłem na imprezie nie mówiąc nawet o dziewczynie. Też sobie tego nie wyobrażam, chociaż łudzę się, że kiedyś to się stanie.
@Arsamilus: Jak się kiedyś wyprowadzę od rodziców to sam się postaram. Ale póki co tego nie zrobię, bo każde moje wyjście z domu to pytanie gdzie idę, co robiłem, itd., a ja strasznie nie lubię takich pytań, więc nigdzie nie wychodzę całe życie.
@NieTakMialoByc: i nie wyprowadzisz się z domu bo ci rodzice nie pozwolą. Będziesz syneczkiem mamusi do końca życia bo sobie na to pozwoliłeś. Pozdro z fartem, można fikać
@Arsamilus: W sumie to pewnie się nie wyprowadzę póki sami nie zaproponują abym w-------ł w końcu z ich chaty. Pewnie ulokują mnie w jednym z naszych mieszkań.
@NieTakMialoByc: no i właśnie, masz majętna rodzine i to marnujesz podczas gdy większość musi tyrać na swoje utrzymanie i jeszcze marudzisz. Docen co masz i zgarniaj dupe
@Arsamilus: I co mam im powiedzieć? Mamo, chce się wyprowadzić, w----------e lokatorów z któregoś mieszkania i mnie tam wsadźcie? Zresztą oni doskonale wiedzą, że nie mam kolegów i gnuśnieję w domu, więc pewnie zszokowani spytają na co mi to. Poza tym wyprowadzka do innego mieszkania byłaby teraz idiotyzmem biorąc pod uwagę miejsce mojej pracy.
#przegryw