Aktywne Wpisy
sebek_r +394
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
fhgd +598
Każdy kto mówi o Pol-exit musi mieć <25 lat i nie pamięta tej chu*ni zanim jak grzyby po deszczu zaczęły wyrastać tablice "dofinansowane z UE". Ja byłem wtedy gówniakiem, ale i tak pamiętam jak wyglądała infrastruktura publiczna, dziurawe drogi i odpadające tynki, gdzie nawet przed szkołą prywatne osoby musiały budować chodnik, bo dzieciaki tonęły w błocie, taka wtedy była nędza XD
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#polska #polityka #wybory #konfederacja #neuropa #4konserwy #antykapitalizm #narodowcy
@qluch:
Amerykańskiej, wy sieroty astrahańskie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy na tej samej zasadzie mamy teraz wychwalać pod niebiosa Jarosława, bo jego ojciec był porucznikiem Wojska Polskiego? Przecież to idiotyczne.
@snusmumriken90: A co do Bosaka, to jednak ta okropna "propagandowa" TV zaprasza polityków wszystkich ugrupowań. Zgodnie z poglądem niektórych że TVP
@venividi: w tym obrazku o to chodzi, że TVN prowadzą resortowe dzieci. Gdyby nie ich rodzice/krewni nie siedzieliby teraz w TV.
@SkrajnieZdegustowany: Za to Kraśko poszedł do swoich - TVNu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Apogryw: Zgadnij kto się tym grzebaniem w życiorysach zajmował. Pani Kania związana z Gazetą Polską (bardzo niezależne medium) oraz Pan Marosz Maciej czyli ta sama ścieżka zawodowa Gazeta Polska, niezależna, prawy peel.
Przecież to jest durna próba deprecjonowania dziennikarzy pracujących nie po tej stronie co
@venividi: No tak, bo to, że tak wielu tam jest związanych z aparatem komunistycznym to czysty przypadek. ¯\_(ツ)_/¯
@snusmumriken90:
@Apogryw: Do póki nie masz dowodów że jest inaczej lub/i nie wspierają oni tego aparatu komunistycznego (ciekawe w jaki sposób, ale nie będę sie nad tym zastanawiał) to ta teoria powinna Ci być bliższa.
Bo ustrój komunistyczny w Polsce to była grupka ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sama KPP
@venividi: Ja tu nie będę niczego udowadniać, na obrazku były podane suche fakty. To, że nie umiesz dodać 2 do 2 to już nie moja sprawa ¯\_(ツ)_/¯ .Nie pisałem o wspieraniu, ale o związku z aparatem komunistycznym. Choć jeśli chodzi o wspieranie nie można tutaj wykluczyć np. Stokrotki.
@Apogryw: Na obrazku były podane fakty, do których Ty stworzyłeś sobie historię i teraz jej bronisz.
Nie z obrazkiem się sprzeczam tylko z Twoim wysrywem. Do momentu aż nie masz dowodów na jego poparcie, możesz se go w buty wsadzić.
Miłego popołudnia.
@SkrajnieZdegustowany: tak lepiej?
@snusmumriken90: no nie bardzo, bo daje im miejsca, które nie biorą właśnie dlatego, żeby uniknąć tego typu insynuacji.
Komentarz usunięty przez moderatora