@ska87: "Napisałem do firmy Evolv ticket i po 20 minutach otrzymałem odpowiedź z prośbą o wypełnienie formularza z danymi teleadresowymi i obietnicą wysłania klapki niezwłocznie.:
@marek-wozniak-750: wielkie dzięki za podrzucenie linków. Najpierw podjadę do salonu, by się ustosunkowali. Zobaczymy czy staną na wysokości zadania (wymiana na nowy/zwrot $). Jeśli zwrócą pieniądze, to będę musiał się za czymś innym obejrzeć (nie ukrywam, że mod przypadł mi mocno do gustu).
@Gruziaja: @Toczke: @marek-wozniak-750: byłem w sklepie zaraz na drugi dzień (28.01), spisaliśmy protokół, przyjęli na gwarancję i mam czekać 2 tygodnie na decyzję (ale dopiero teraz w poniedziałek dostałem potwierdzenie, że przyjęli boxa do serwisu, więc chyba się wydłuży). Wapuje na starym i krew mnie zalewa, bo elektronika tam siadła i co 2gie naciśnięcie się blokuje.
@gruziaja: @toczke: @marek-wozniak-750: Panowie trochę to trwało, ale jest decyzja - zwrócili pieniądze. No to znów stoje przed wyborem boxa. W sumie jedno akumulatorowy nie jest zły (fajnie jakby pasowały aku 21700 i 18650 z przejściówką w zestawie). Polecicie coś małego, na dobrej elektronice w kwocie do ~400 zł?
@Gruziaja: lite... badziew imho, generalnie gabaryty sporo za duze /typowo topsajdowe/, dizajn ochydny... ale bebechy dzialaja super no i aku mozna ciut wieksze wlozyc - mialem /podobnie jak staszego brata/ przez dwa dni w rekach i chcialbym o tym szybko zapomniec ;)
@ska87: mnie nie pytaj - wszystko co kosztuje wiecej niz 50$ jest dla mnie przerostem formy nad trescia ;)... a jak chcesz yihi to spokojnie za polowe ceny sx kupisz
I w czym gorsza niby była nasza kadra chociażby w 2018 od tej Norwegii z tego roku? to jest tak w---------e jak bardzo zmarnowaliśmy najlepsze pokolenie tej p---------j kadry #mecz
źródło: comment_Rr5hdGUivj6zlY6asaOXVSpgvH5LkYT5.jpg
Pobierz@Gruziaja: @marek-wozniak-750: a sx mini? Co sądzicie?
@ska87: mnie nie pytaj - wszystko co kosztuje wiecej niz 50$ jest dla mnie przerostem formy nad trescia ;)... a jak chcesz yihi to spokojnie za polowe ceny sx kupisz