Wpis z mikrobloga

@Milan397 @Domq chcieliście wiedzieć, jak gra mi się tym nowym Felipe Andersonem 87. Po 20 spotkaniach w LW nie ma na koncie żadnej bramki, kilka asyst. Drybling w porzadku, czasem potrafi się przepchnąć, ale przyjęcie piłki to jest tragedia. W decydujących momentach piłka odskakuje mi na metr, nie potrafi wykończyć akcji tak, jak powinien, może przez słabe wykończenie. Szału nie ma, myślałem że to będzie mały Neymar, ale on jest kilka poziomów niżej. Najgorszy z ofensywnej czwórki Son/Moura/Bernardo/Anderson. 4/10 jak na razie, skoro ludzie tak polecają Aouara to bym go brał, mi nie pasował do składu. Dam mu jeszcze myśliwego, ale wątpię że to coś pomoże.
#fut
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krystiaaano98: potwierdzam. 19 spotkań 6 bramek i 5 asyst. Bardzo, bardzo średnia karta. Staty na papierze ma spoko ale jest "za darmo" więc wiadomo jak to wygląda. Jak ktoś gra typowo ustawieniem ze skrzydłami to używać go można w końcówki żeby wbiegać między obrońców na skrzydle i schodzić w pole karne podań nie ma aż tak tragicznych. wydaje mi się też że biega wolniej odrobine niż pokazują to staty na
  • Odpowiedz
@Krystiaaano98: właśnie wczoraj nazbierałem punktów i się zastanawiałem czy o mnie pamiętasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Konkretna recenzja. Aouar mi średnio pasuje gdziekolwiek, ale jak mam się męczyć z Felipe to jednak wezmę francuza. Dzięki( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz