Wpis z mikrobloga

@alfons-metody: tak jest dobrze mówisz celnie w punkt. kiedyś szanowalem pana F ale jest p---ą i to pokazał. bo udaje kogoś kim nie jest Sławek dostał w lype od prezydenta i sie tego nie wstydzi. a szczur sterroryzował i fizycznie i emocjonalnie knura przecież knur prawie płakał jak on wyjeżdżał
  • Odpowiedz
@alfons-metody: Opis zjawiska jest moim zdaniem w dużej części prawidłowy ale daj spokój z inwektywami dla @Fiodorczuk ani on imprezy nie prowadził, ani lajta nie prowadził on, nie był zobowiązany do jakiegokolwiek zachowania przed kimkolwiek, wiemy, że charakterny potrafi być, na urodzinach chciał pobawić się popić na luzie i tyle.
  • Odpowiedz
@Knurdowora: Jak przewiniesz na poczatek 2019 jak fiodor sie wycofywal ze szkolenj po raz pierwszy to zobaczysz ze sam bylem jego fanem. "Zlamal mi serce" mozna powiedziec robiac metamorfoze z mezczyzny ktory sie z knurem nie p------i do cioty ktora knurowi usluguje.
  • Odpowiedz
@alfons-metody No po prostu czytać się tego nie da, jak coś już puszczasz w eter to niech chociaż jakoś to wygląda.
Co do Mariana to powinieneś wiedzieć, bo podobno go tam nieźle donejtowałeś xD
  • Odpowiedz
@maershal: jak sie czytac nie da to po co robisz sobie krzywde i czytasz a potem jeszcze odpisujesz bys musial wiecej sobie krzywdy robic czytajac moje zle interpunkcyjnie teksty?
LoL masochista?
Co do Kowalskiego to ta i jestem tez jejejbak pamietaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@alfons-metody nawet tego nie czytam, tylko "skanuję" bo zdaję sobie sprawę, że jest tam jeden wielki bełkot. Chcę ci tylko pomóc i uświadomić ci twój problem, który tak uparcie ignorujesz.

jak sie czytac nie da to po co robisz sobie krzywde i czytasz a potem jeszcze odpisujesz bys musial wiecej sobie krzywdy robic czytajac moje zle interpunkcyjnie teksty?

Jak to w ogóle brzmi xD Przeczytaj sobie to na głos i zastanów
  • Odpowiedz
@alfons-metody: Konon się urodził w złej epoce, jakby w takim średniowieczu żył to miałby zajebiście jak świnia w błocie - nie byłby na wysokim szczeblu w społeczeństwie, ale mógłby pomiatać w takiej wiosce wśród chłopów pańszczyźnianych
  • Odpowiedz