Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mircy mam problem. Byłem u divy (Angel gfe) jakiś miesiąc temu. Gała i seks w ogumieniu.
Gdzie w Krakowie można wykonać test na nosicielstwo chorób wenerycznych? Wiem, że na HIV badają w PDK na Kopernika, ale zamknięte do odwołania.
Może trochę histeryzuję, ale dwa dni temu zauważyłem płaską plamkę na przedramieniu, wielkością przypominającą pieprzyka (trochę bardziej czerwona). I zacząłem wpadać w lekką histerie. Wiem, HIV nie ma takich objawów, no i może przebiagać bezobjawowo, ale jednak chciałbym wiedzieć o wszystkim.
Wiem, że nosicielstwo HIV będzie pewne dopiero po 3 miesiącach od zakażenia, choć czytałem że PDK wykrywają już po kilku tygodniach (no ale zamknięte).
Czy jak wezmę udział w krwiodastwie teraz, to badanie wykryje ewentualne choroby/wirusy? Jeśli miałoby nie wykryć, to wolałbym nie ryzykować sprzedania komuś tego.

#przegryw #divyzwykopem #roksa

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy dla maturzystów](https://st.pl/$xvynkdla)
  • 12
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: zwykły pryszcz a ty panikujesz

A co do hiv to zarazić się nim od kobiety jest bardzo trudno

A meta-analysis of three studies exploring the risk from insertive vaginal sex (inserting the penis into the vagina) was estimated to be 0.04% (equivalent to 1 transmission per 2,500 exposures)
OPie wyluzuj, ogumienie jeśli nie pęknie ani nie zsunie się chroni Cie przed wirusem. Na rządowej stronie nawet piszą że gała bez ogumienia jest dla faceta bezpieczna : „Natomiast jeżeli jesteś stroną bierną oralnie (jesteś pieszczony(a)), to nie ma dla Ciebie ryzyka zakażenia HIV.”. Wyluzuj ta roksanka ma tyle pozytywnych opinii, poza tym wszystko robiłeś w gumie, w jaki sposób miałbyś się zarazic? Czill man. A resztę weneroli sobie zrób za jakis
@AnonimoweMirkoWyznania Myślę że zjada Cię stres i pojawiają się objawy somatyczne które przypisujesz chorobie wenerycznej. Wyluzuj, nic Ci nie jest, jeśli uprawiałeś seks w gumie to jak mogłeś się zarazić czymkolwiek? Owszem guma nie ma 100% pewności ale przypadki zarażeń to pekniecia gumy, zsunięcia itd. Jak masz jakies pytania zapraszam na priv.