Aktywne Wpisy
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kenay +16
List pożegnalny już wydrukowany. Aby nie zginął zostanie rozesłany jutro rano na meila do najbliższych. To jest ten moment, w którym człowiek doszedł do ściany i aby dłużej, oraz bardziej się nie męczyć postanowił zakończyć to tu i teraz. Wybrałem chyba najbardziej bezbolesną metodę - zaczadzenie w odpalonym samochdozie. Miał być sznur, ale nie wiem czy dał bym radę, a tak tylko usnę i po sprawie. Tylko nie idźcie w moje ślady.
#samochody #autostrady #auto
Lepiej Wykop odstaw, bo szkodzi Ci najwyraźniej na myślenie. Jak masz nieodpowiedni czas reakcji to pora przestać wsiadać za kółko
@Pimenista: Czy samochód na lewym, ale 5 samochodów dalej spełnia wymóg "mnie wyprzedza" ?:D
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
I oczywiście w jednym, jak i drugim przypadku nie stosują się do końca, więc czemu miałby istnieć porządek.
To ten z tych, którzy całe swoje poczucie wartości lokują w emblemacie dumnej marki samochodowej xdd
Sytuacja z obrazka to imo po prostu bait. Na drogach istnieje wiele o wiele gorszych sytuacji, które należy nagłaśniać i piętnować niż wyprzedzanie kolumny