Aktywne Wpisy
Puszczanin +25
19-letnia amerykańska julka Mackenzie Shirilla idzie do więzienia na dożywocie za celowe spowodowanie wypadku, w którym zginął jej chłopak i kolega. Najwcześniej będzie mogła wnioskować o warunkowe zwolnienie w 2038 roku.
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
Koronanona +43
Smutna historia o tym jak kilka tabletek zniszczyło mi życie. #!$%@? mirki mam już dość, dzisiaj znowu pobudka o 3.30, zlany potem, tetno 120, stan lękowy, #!$%@? sny, do tego ból nadgarstków taki ze ledwo z łóżka się wygrzebałem. 6 miesięcy po zażyciu cipro, zaczynają boleć nadgarstki, świetnie.
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan
Dzis trafilem na wyjątkowego #!$%@? w tirze, ktory o bezpiecznej odleglosci chyba nigdy nie slyszal.
Jechalem w zabudowanym 60kmh przez jakies 5km,
a na luku, gdzie bylo przejscie dla pieszych, szkola i ogr. do 30kmh zwolnilem do 40kmh. przez caly czas debil siedzial mi na dupie(ok 2m), no i na tym przejsciu dla pieszych wyskoczyl mi pies, wiec zahamowalem (nie do spodu, ale na tyle, zeby go nie potracic).
Tir sie we mnie #!$%@? XD
Janusz wyskoczyl z pretensjami ze jezdze jak niedzielny kierowca i wymusilem na nim odszkodowanie.
Chcialem sie z nim dogadac, spisac oswiadczenie i nara, ale on sie uparl na policje. Wiec wezwalismy policje - on dostal mandat za spowodowanie kolizji + zatrzymanie dowodu rej za niesprawny pojazd (opony, zle oswietlenie i cos z zabezpieczeniem ladunku). Janusz dostal nauczke, a ja wciaz bede kontynuowal moją przepisową jazdę.
ps gdybym jechal szybciej to psinka by oberwala;/ wiec sebixom ktorzy jezdza szybko i bezpiecznie hatfu
#polskiedrogi #polska #wypadek
To autko zastępcze, na czas naprawy jeszcze z OC sprawcy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak ktoś nie potrafi dostosować odległości do prędkości, to z przodu się dostosowuje prędkość do odległości. Dobrze działa na wszelkiego rodzaju S i A (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora