To kolejny powód dlaczego nie przesiądę się z auta do transportu zbiorowego, kucujcie sobie dalej i liżcie się po fiutach jakie to autobusy miejskie są spoko, a auta złe. Może są dobre w 1-2 miastach w kraju, w całej reszcie transport publiczny to jakaś kpina. #lublin #samochody #komunikacjamiejska #motoryzacja
@picasssss1 komunikacja jest fajna jak się nie jeździ w godzinach szczytu, a zazwyczaj w tych godzinach potrzebujemy z niej skorzystać więc no... Rozumiem w pełni.
@Pituch: ja też nie tracę czasu na szukanie miejsca bo mam duży parking. Za to przystanki mam w odległości 15minut z domu i pracy, plus sam czas przejazdu to 30minut zakładając że autobus nie będzie miał opóźnień. Autem jadę max 25minut co daje mi ponad godzinę oszczędności na dojazdach.
P------e to życie od poniedziałku zostaje alkoholikiem i ćpunem Renta i elo Nie zasłużyłam na normalne życie to będę wegetować ale przynajmniej na polskich zasadach
To kolejny powód dlaczego nie przesiądę się z auta do transportu zbiorowego, kucujcie sobie dalej i liżcie się po fiutach jakie to autobusy miejskie są spoko, a auta złe. Może są dobre w 1-2 miastach w kraju, w całej reszcie transport publiczny to jakaś kpina.
#lublin #samochody #komunikacjamiejska #motoryzacja