Wpis z mikrobloga

@lenovo99: @Lord_Mefisto: dzięki Panowie :D straciłem nadzieję :D w sumie kusi mnie zakup kierownicy ale fajnie by było ją najpierw gdzieś przetestować .... żeby nie było, że wydam z 700zł a okaże się że to nie dla mnie :<
  • Odpowiedz
@ceb0lak testowanie niewiele Ci da. Każdy kto pierwszy raz jeździ jest zachwycony kierownicą i jara się jak głupi. Cała zabawa polega na tym aby po miesiącu kierownica nie leżała w kącie zapał nie opadł
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ceb0lak: jak kolega wyżej mówi, najgorzej jak rzucisz w kąt i już nie włączysz. U mnie niestety tak to wygląda. Mam nawet dedykowany fotel i vr, a i tak rzadko gram. A mówiłem sobie że jak wszystko będzie podłączone to spokojnie będę sobie grał.

Jeśli rzeczywiście dużo grasz w wyścigi to warto. Force Feedback w Assetto, iRcing czy Automobilista daje dużo radochy. No i jednak lepsze czasy robisz niż na
  • Odpowiedz
@salek123: @Paczek_w_masle: w sumie dużo nie gram :< faktycznie chyba sobie daruje. Raczej jestem niedzielnym graczem i z gier wyścigowych odpalam tylko Dirt Rally ... a jestem na tyle słaby by ugrać tam jakieś konkretne odcinki :) chociaż nie powiem - sprawia mi to satysfakcję. Dzięki za ostudzenie zapału i odwiedzenie od pochopnego zakupu :)
  • Odpowiedz