Aktywne Wpisy
grexo +31
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
źródło: 361214844643-kolejne-auta-od-buddy-sa-wywozone-lawetami
Pobierz
PanNieznanypl +777
Na spotkaniu gdzie występowały hr w #korpo powiedziałem, że "Karierę to robi Lewandowski a my jesteśmy zwykłymi szczurami w amerykańskiej firmie" wszyscy się na mnie obrazili, chyba czeka mnie rozmowa z HR xD
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait

Zapraszam do dyskusji
https://gloswielkopolski.pl/poznan-tramwaj-na-marcelin-znany-deweloper-dolozy-miastu-do-inwestycji/ar/c1-14726860
#poznan
@gromwell: To pytanie nie z serii "czy" - a kiedy? Patrząc na tempo powstawania osiedli w tej części miasta, budowa linii tramwajowej tutaj jest jedynie kwestią czasu ;-)
No co może pójść nie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kibicuje mocno budowie tej nitki. Trzeba więcej inwestować w tym mieście w tramwaje i zbiorkom.
Inwestycje powinny być na tyle intensywne żeby jeździło się tutaj jak w Warszawie.
Ja z kolei czekam aż wiadukty na lutyckiej na strzeszyn powstana.
U nas również buduje się domów i osiedli w ekspresowym tempie, a rano stamtąd wyjechać to jakieś nieporozumienie.
@gromwell: niech powstaje, ale z wariantem "odbicia" od skrzyżowania Grunwaldzka/Bułgarska w Bułgarską. Pomysł z Marcelińską uważam za niepoważny