Aktywne Wpisy

Abstrahując od całej sytuacji, czy tylko dla mnie ona wygląda jak chłop? No ok ciało ma szczupłe, długie nogi itp ale z twarzy to wygląda jak chłop za babę przebrany xD nie rozumiem tych zachwytów nad jej urodą.
#gonciarz
#gonciarz
źródło: temp_file6503474486735940356
Pobierz
Brutus66 +58
"W UK viralem stało się nagranie z kamery nasobnej, które wyciekło do internetu. Przedstawia one płaczącą policjantke, której dwóch ciapaków złamało nos w trakcie interwencji na lotnisku w Manchesterze w zeszłym roku. Według info jakie znalazłem rząd i media UK miały kłamać i tuszować sprawę, aby podtrzymać narracje "Girl Power"."
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
źródło: wAlJBp9aMIJwy8WFrij0cB9l1v6zsWcR
Pobierz

Nvidia zamordowala tą karte zanim ta sie jeszcze pojawila na dobre swoja przecena RTX 2060.
#amd #kartygraficzne #nvidia #pcmasterrace
źródło: comment_U5WScfAv9mKMNgWrWGpBaei0LJ6WMHAR.jpg
PobierzJanuszTax widzę zadziałał srogo. Nawet tutaj was inflacja dopadła. W UK ta karta kosztuje równowartość 1250-1300zł.
Dodatkowy fakt jest taki że karta dostała custom bios przesłany do redakcji który maxuje kartę do granic jej możliwości.
nie ma tam już nawet miejsca na OC po wgraniu nowego
Nawet najbardziej pro AMD kanał na yt Hardware Unboxed mówi wprost że Nvidia dobiła tę premierę zanim ta miała miejsce, tak jak AMD zrobiło undercut 2070Super w ostatniej chwili obniżając cene swoich kart.
Teraz tego nie zrobili bo Nvidia wziela ich z zaskoczenia.
@Link4uOrgPL:
Pozdrawiam obu.
Polecam szczególnie część o sterownikach.
Ale do tego
w niemczech najtańsze rtx 2060 od 299 euro, rx 5600 xt tak samo
o co ci chodzi z tymi cenami? w większości gier rx 5600 xt po aktualizacji biosu wydajniejszy
Ale Amazon wysyła do Polski więc nie trzeba być przyklejonym do 2 sklepów. Xkom albo Morele które czerpią zyski z tego tytułu.
@Shewie nie rozumi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do niedawna tak się z tobą fajnie dyskutowało, a teraz takie plucie. No zażenowany jestem. Takie manipulacje i obrażanie, wstyd ( ͡° ʖ̯ ͡°)