Aktywne Wpisy

sawardega +104
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu

Nvidia zamordowala tą karte zanim ta sie jeszcze pojawila na dobre swoja przecena RTX 2060.
#amd #kartygraficzne #nvidia #pcmasterrace
JanuszTax widzę zadziałał srogo. Nawet tutaj was inflacja dopadła. W UK ta karta kosztuje równowartość 1250-1300zł.
Dodatkowy fakt jest taki że karta dostała custom bios przesłany do redakcji który maxuje kartę do granic jej możliwości.
nie ma tam już nawet miejsca na OC po wgraniu nowego biosu.
RTX2060 to najlepiej podkręcająca się karta ze wszystkich RTX na rynku. Więc można sobie uzmysłowić co
Nawet najbardziej pro AMD kanał na yt Hardware Unboxed mówi wprost że Nvidia dobiła tę premierę zanim ta miała miejsce, tak jak AMD zrobiło undercut 2070Super w ostatniej chwili obniżając cene swoich kart.
Teraz tego nie zrobili bo Nvidia wziela ich z zaskoczenia.
@Link4uOrgPL:
Pozdrawiam obu.
Polecam szczególnie część o sterownikach.
Ale do tego AMD już zdążyło przyzwyczaić.
xDDD
karta wyżyłowana do granic możliwości.
"dorównuje wydajnością RTX2060"
zapomniałeś dodać do tego że RTX2060 to karta która osiąga te wyniki nawet nie odpalając wiatraków xD
Skoro testują karty które dostają potężne OC, to dlaczego RTX nie jest testowany też pod OC xD
zwykłe 5600XT dostaje w #!$%@? dopiero 5600XT w wersji ze zmodyfikowanym biosem zbliza sie do RTX'a jako tako.
Problem w tym że w żadnym z tych
w niemczech najtańsze rtx 2060 od 299 euro, rx 5600 xt tak samo
o co ci chodzi z tymi cenami? w większości gier rx 5600 xt po aktualizacji biosu wydajniejszy w
Ale Amazon wysyła do Polski więc nie trzeba być przyklejonym do 2 sklepów. Xkom albo Morele które czerpią zyski z tego tytułu.
@Shewie nie rozumi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do niedawna tak się z tobą fajnie dyskutowało, a teraz takie plucie. No zażenowany jestem. Takie manipulacje i obrażanie, wstyd ( ͡° ʖ̯ ͡°)