Aktywne Wpisy

rail_man +195
kkecaj +6
Wytłumaczcie mi proszę bo chyba czegoś nie rozumiem. O co chodzi z tym wężem ludzi i podawaniem worków? Czy gdyby ustawili się w kolejce i każdy by podchodził, brał worek i szedł na wał go ułożyć to nie trwałoby to 100 razy krócej i przy okazji każdy z nich przy ułożeniu 100 worków nie musiałby dźwigać 100 razy tylko 1 raz więc straciłby mniej sił? Jest w tym jakiś głębszy sens czy
źródło: 17.09.2024_22.15.10_REC
Pobierz

https://medium.com/@bsutton.noojee/dshell-build-console-apps-in-dart-a2d8b76b13be
#interfacesmieci
miałem tez cichą nadzieję na tego kompilowanego darta - ale to może za jakiś czas.
dzięki!
@secret_passenger: przeciez jest dart2native od paru miesiecy :)
a co vsc - rozumiem osoby jakie go chwala. ale mówienie o tym IDE to jest jednak nieporozumienie. edytor z pluginami to wciąż edytor. to nie jest IDE moim zdaniem.
natomiast pod względem wielkości i "krowiastości" to VSC na pewno może konkurować z produktami jetbrains :-)
edytor wg mnie jest dość "głupi". jasne że może mieć pluginy do pomocy ale to jednak do innego niż IDE. szczególnie dobrze to widać w temacie poznawania API przez eksplorację - IDE zazwyczaj mają wbudowanej mechanizmy rozumienia kontekstu kodu (co szczególnie w językach takich jak Python, JavaScript ma ogromne