Wpis z mikrobloga

#telefony #tmobile Problem z tmobile. Po tym jak skonczyla mi sie umowa moj nr zostal przeniesiony do systemu t-mobile na karte. Problem jest taki ze karta sim przestała działać. Gdy próbuje zadzwonic wyskakuje komunikat "Nie zarejestrowano w sieci" a oprócz tego co jakis czas pojawia sie "Nieobslugiwana karta w gniezdzie sim 1". Na Mój T-Mobile nie moge sie zalogować bo najwyraźniej "karta SIM jest nieaktywna lub umowa jest w trakcie rozwiązywania". I teraz nie wiem co zrobic czy to normalne przy przenoszeniu numeru czy bede musial sie tam pojawic i wyjasnic wszystko?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@krytykable: a kto ci powiedział że na kartę przenieśli? Ja też miałem przenieść to mi wyłączyli na zawsze. Syfiasta sieć. Trzeba było na kartę przenieść było do innej sieci. Byłoby normalnie.
  • Odpowiedz
@Ramone: Dostawałem SMS 2 miesiace temu 1 miesiac temu o przeniesieniu nr na karte, a wczoraj dostalem sms "Miło nam poinformować że zgodnie z warunkami oferty promocyjnej jutro twoj nr zostanie bezplatnie przeniesiony do systemu t-mobile na karte"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@krytykable: niestety. Ja jestem tak zrażony do tej firmy że za darmo tam nie pójdę. Kiedyś chciałem numer przenieść z T-Mobile do innej sieci. Przyszedł SMS że odrzucono przeniesienie z powodu niby niezgodnych danych. Ok. Niech im będzie. Budzę się na drugi dzień, biorę telefon do reki i ku.... Napis nie zarejestrowano w sieci. Bałwany wyłączyli mi numer. Dopiero po kilku telefonach, mailach po 5-6 dni mi go włączyli z
  • Odpowiedz