@xspeditor: Nie kupowałbym systemu w innym miejscu niż duże sklepy. Lubię wspierać mniejsze podmioty, ale nie w takim przypadku ;). Kup w xkomie, na morelach itp.
@xspeditor: Pytanie co znaczy "oki". Ludziom sie aktywuje no to piszą, że ok. W ten sam sposób możesz kupić na wspomnianym g2a jeszcze taniej.
Dla mnie czy jest "oki" czy nie to wychodzi przy ew. kontroli ;). 300 zł to nie jest mało, ale kompa nie zmienia się co tydzień. Posłuży przez parę lat, koszt się rozłoży. Do firmy nawet bym się nie zastanawiał. Po vacie i dochodowym to niecałe
@Arrival: oki tzn że kiedyś podczas kontroli bagiety się do tego nie przyczepią. Komp jest mocno budżetowy ( 1200zł) więc 550 brutto znacznie podrażnia koszty ;)
@xspeditor: Jak jest mały budżet to lepiej kupić kompa poleasingowego juz z systemem ;). W tej cenie miałbyś fajną maszynke :). Ale wiadomo, teraz juz za późno. Jakieś linuxy itp nie wchodzą w grę? W spedycji macie pewnie sporo softów pisanych pod windowsa.
to legalne rozwiązanie?
Jest ok 300zł tańszy niż w np x-kom. Ale czy jeżeli chodzi o legalność licencji to nie jest to samo co z torrentów?
Ich support wysłał mi takie instrukcjie
https://soft360.pl/content/9-gwarancja-legalnosci
#pcmasterrace #microsoft #windows
Dla mnie czy jest "oki" czy nie to wychodzi przy ew. kontroli ;). 300 zł to nie jest mało, ale kompa nie zmienia się co tydzień. Posłuży przez parę lat, koszt się rozłoży. Do firmy nawet bym się nie zastanawiał. Po vacie i dochodowym to niecałe
Komp jest mocno budżetowy ( 1200zł) więc 550 brutto znacznie podrażnia koszty ;)
Jakieś linuxy itp nie wchodzą w grę? W spedycji macie pewnie sporo softów pisanych pod windowsa.
Omg jakie to gowno jest. Jak rano uruchomie to po 3h musse robic reset kompa, bo program już nie wyświetla słowników