Wpis z mikrobloga

@mydlina: Infonlinia to loteria, raz się trafi na kogoś super, a raz się trafi na kłamliwego typa, co zlewa swoją pracę, bo zlewa Twój problem z którym dzwonisz. Pewnie to tak samo jak w przypadku wszystkich, raz się trafi ktoś lepszy, raz ktoś gorszy, a praca czy pozycja ma z tym mniej wspólnego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Shatter No może w nieetycznej firmie będzie więcej
  • Odpowiedz
No może w nieetycznej firmie będzie więcej zgorzkniałych ludzi, bo kierownik im zatruwa resztkę przyjemności z normalnej pracy, ale czasami nie ma wyboru i trzeba pracować w tym co jest. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@achtunki Dla triumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili.
  • Odpowiedz
@SHOGOKI: Wiesz, kiedyś miałem podobną opinię, kiedy człowiek dorasta to trzeba zderzyć się pewnego dnia z rzeczywistością. Dobro? Zło? Takie rzeczy nie istnieją, są tylko ludzie i ich motywacje.
  • Odpowiedz
@Shatter: No ale pracowaleś ten miesiąc, więc jak to powiedziałeś sam jesteś robalem z sprzedaży. Nie obchodzi mnie że tylko miesiąc. Każdy kto ma drobne pojęcie o tym świecie to wie jak sprzedaż wygląda to jedno, a drugie mogłeś się zwolnić po tygodniu, ale chciałes pelną wyplate. Oddałeś moralność za pieniądze i śmiesz stawiac sie na moralnym piedestale?
  • Odpowiedz
@droid43210: Pracowałem w nc+ i teoretycznie w VoIP powinno być zakodowane przebieg rozmowy + kodowanie w ich systemie.
To często inne działy zostawiały np. "Burak" albo "Pan XYZ to największy s-------n z jakim rozmawiałem" lub "Cwel j----y"
To mnie ciekawi co zostawiali w T-mobile
  • Odpowiedz