Wpis z mikrobloga

ENDUROWCY! Jakie to są cholerne gnidy. Nie przemawiają do nich żadne argumenty, że płoszą zwierzęta, stwarzają zagrożenie dla spacerowiczów i że niszczą ścieżki w lesie...
drugi typ tych enduro to w--------e w dzielnicach domów jednorodzinnych. W miejscach ktore powinny być oazami spokoju, wyjadą ci takie gnoje tym brzęczącym gównem... dzieci ryczą bo się budzą, ty zamiast spokojnie wypoczywać po pracy to słyszysz takie gnidy...

Trochę się nie dziwię że pozniej ktoś tak w-------y instaluje linki jako zemsta. Nawet nie chodzi o sam hałas motocykla, tylko o ich podejście. Zazwyczaj to gnojki 18-20 lat, cwaniaczki którzy śmieją się w twarz i „mają w------e” w twoje problemy, jeszcze celowo cię sprowokują i wyśmieją gdy zwrócisz im uwagę.
Gdy się zapytasz takiego gnoja dlaczego nie jedzie na tor to ci powie okej bumer albo inny wysryw. I niech mi ktoś powie że komuś takiemu nie wolno p-----------ć? Bo niby dlaczego? #enduro #rakcontent
N.....n - ENDUROWCY! Jakie to są cholerne gnidy. Nie przemawiają do nich żadne argume...

źródło: comment_O0ul2UwzTmTMkrVWXklKyIf4HA7bNCHr.jpg

Pobierz
  • 366
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I jeszcze jeden twierdzi, że się przez to dzięcioł nie rozmnoży a drugi że motocykliści ratują lasy przed pozarami bo robią pasy przeciwpożarowe jak w--------ą kołem dziurę w mchu xD

@Czachaaa: takie poziom trzyma wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Anakee: dzięki ! chociaż jedna osoba docenia mój wkład w niszczenie środowiska naturalnego ! :)

a już chciałem crossa kupować żeby zebrać chociaż trochę hejtu...( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
dzięki ! chociaż jedna osoba docenia mój wkład w niszczenie środowiska naturalnego ! :)

@amath: jeszcze pewnie cieknie z każdego miejsca, a pasażer ma tak paskudą gębę, że ptaki płoszy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Necroman:z wszystkim się zgadzam z wyjątkiem strzelania z łuku :) we Wro mamy las osobowicki w którym można strzelać z łuku :) ( oczywiście w wyznaczonych miejscach XD)

Las Osobowicki – kompleks leśny położony w północnej części Wrocławia. Las ma charakter parkowy i jest miejscem wypoczynku i rekreacji'' :) to tak w ramach ciekawostki a nie przyp..ierdalania się :)
  • Odpowiedz
@bArrek: Kto Ci zakazuje jeździć po torach? Uprawiaj hobby nie niszcząc przyrody, nie łamiąc przepisów i tak aby nie utrudniać życia innym. To nie jest bardzo trudne.

Zgodnie z przepisami by móc legalnie z dróg leśnych korzystać, na wjeździe musi stać wyraźny znak o tym informujący, na przykład mówiący o dojeździe do posesji czy miejscowości.
Natomiast z zasady, po leśnych drogach poruszać się nie wolno.
To już jest
  • Odpowiedz
@apo: ale ja nawet nie mam motoru :D a niech sobie jeżdżą moim zdaniem. Lepiej w lesie niż ludziom koło domów, ale w sumie nie jeżdżą cały czas na okrągło to raz na jakiś czas co to komu przeszkadza? A, że przepis zabrania to co z tego? To zmienić przepis trzeba, bo głupi jest xD jakby był przepis zakazujący rozmawiania przez telefon na chodniku to też byś nie rozmawiał? Albo
  • Odpowiedz
@bArrek: Masz całe setki komentarzy z sensownymi argumentami, ja kto do Ciebie nie dociera to żaden logiczny argument nie dotrze.
  • Odpowiedz
@Necroman: Proszę Pana jak ja Pana rozumiem. Do pieca bym ich wrzucił w p---u. Razem z m---------i jeżdżącymi po ulicach miast z rozwalonym tłumikiem żeby robił więcej hałasu. Ha Tfu.
  • Odpowiedz
@pocowamto: Troche dzban z Ciebie albo nigdy na moto nie siedziales. Bo te tlumiki to k---a tak defaultowo n----------a tyle decybeli? Dla bezpieczenstwa a najczesciej dla szpanu je zakladamy wiec troche pokory i zrozumienia zycze bo mozna jezdzic cicho.
  • Odpowiedz
@Necroman: u mnie swego czasu ktoś zawiesili dwa sznurki w lesie. zgrane towarzystwo bo chłopaki dali sobie znać że można zginąć i teraz będzie jakoś 10 lat jak motocykli nikt nie widział. nie specjalnie popieram taką technikę bo tyle o ile tutaj te linki były zawieszone na tyle nisko że tego mitycznego ścięcia głowy nie było to i tak można z kogoś zrobić kalekę albo i roślinę jak źle upadnie.
  • Odpowiedz
@Necroman: Popierasz linki w lesie który mogą wyrządzić kalectwo motocykliście a nawet i śmierć. Jesteś nienormalny !Lecz się !
  • Odpowiedz