Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz
denazyfikacja +640
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz

źródło: comment_twkkJ96KFYAFG7pxMglp3Wstzb5DZ9fN.jpg
PobierzXXI wiek, era rownouprawnienia, rownych obowiazkow, oczekiwan oraz zwalczania stereotypow dotyczacych plci. Wszystko to zreszta wywalczone przez same kobiety.
I teraz dorosla, pelnosprawna fizycznie kobieta wrzuca opis "Nie chce myslec, nie chce o niczym decydowac, nie chce pracowac, nie chce za nic byc odpowiedzialna. Szukam faceta ktory bedzie to wszystko robic za mnie".
A Mirki sie dziwia, ze ktos zniej cisnie beke.
Btw 40 latka może już mieć dorosłe dziecko, które za dużo opieki nie wymaga xD
Wykopkow rodzinki pewnie idealne, brak rozwodów i w szoku są że może być inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wielad: Ty nie jesteś lepszy o niego.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@anyvu: albo stara panna, z dzieckiem z wpadki z piotrusiem panem w dyskotekowym kiblu.
@Topman100: równie dobrze mogla by mapisać, że kocha p------------h piotrusiów panów. Najprawdopodobniej stara panna z pamiątką w postaci dziecka po wytatuownamym piotrusiu panie z dyskotekowego kibla.
@anyvu: czesć stulejko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Royal_Email: akurat z dziećmi tego cucka to powinien sobie pogadać psycholog, by przy taki poziomie s----------a i dewiacji, to tylko ta patologia wie co się tam dzieje.
tu nic nie da się wyczytać, ale poznałem sporo takich mam na pół etatu i zawsze to samo... ona szuka jelenia który wychowa bo nie ważne kto spłodził tylko kto wychowa, ale jak facet ma dziecko z inną to już nie są w stanie tego zaakceptować (bo uwaga będzie poświęcona nie