Aktywne Wpisy

SupreminTHC +48
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły

Cztero0404 +152
Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wydarzenia od was. Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl
Pobierz

Miałem trzy czujniki dymu (tylko czujnik dymu) i wszystkie co pewien czas się inicjowały bez przyczyny. Raz nawet jak było otwarte okno.
Mieszkanie gdzie nie ma gazu, CO (ogrzewanie miejskie), nikt nie pali tytoniu, nie gotowane było. Kilka razy w nocy się włączyły, kilka jak nikogo nie było w domu a i przy
@CKNorek: sprawdź baterię. Moje czujniki jak tak pikają, to bateria jest wyczerpana.
@robertt1969: To jak wiem że nie muszę, chcialbym mieć czujnik dymu a dotychczasowe włązały się bez powodu.
Jakiś polecasz?