Aktywne Wpisy
hehehhhehe +100
Dobra, w wieku 30 lat wypaliłem się z IT. Nie chce już widzieć na oczy tego syfu i #!$%@?ć na takie #!$%@? tematy co po byle jakiej analizie gówno mnie obchodzą. Co mnie ma obchodzić wynik jakiejś funkcji albo dowieziony sprint - ja #!$%@? jakim przegrywem przez ostatnie 7 lat się było, że człowiek się tym przejmował. Nawet pieniądze mnie nie radują. Czym się zająć? Jakieś pomysły? Jaka odskocznia na kilka lat
kaen89 +571
Nasze dziecko boi się zasnąć... Nie boi się potworów spod łóżka, boi się, że zabraknie mu oddechu... jesteśmy zrozpaczeni.
Udaliśmy się z Olafkiem do terapeuty oddechu, okazało się, że musieliśmy zakupić piktoflometr (badający przepływ powietrza z płuc) i urządzenie do wzmacniania mięśni oddechowych.
Musimy zwiększyć powierzchnię wymiany gazowej u Olafka, ponieważ aktualnie boi się zasypiać...
Olaf cierpi na Dystrofię Mięśniową Duchenne’a, jego mięśnie z każdym dniem zanikają. Rok temu w USA wprowadzono
Udaliśmy się z Olafkiem do terapeuty oddechu, okazało się, że musieliśmy zakupić piktoflometr (badający przepływ powietrza z płuc) i urządzenie do wzmacniania mięśni oddechowych.
Musimy zwiększyć powierzchnię wymiany gazowej u Olafka, ponieważ aktualnie boi się zasypiać...
Olaf cierpi na Dystrofię Mięśniową Duchenne’a, jego mięśnie z każdym dniem zanikają. Rok temu w USA wprowadzono
Poniżej 160 cm stawiasz księżniczce najdroższego szampana świata
Miej powyżej 180 cm a P0lka postawi Ci piwo.
#cuckold #logikarozowychpaskow #rozowepaski #tinder #badoo #podrywajzwykopem #wzrost #manlet #przegryw #blackpillraw #blackpill #redpill #stulejacontent #p0lka #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
@rimimis: ale mi nie przeszkadza że przegrywy mają wymagania, skad ty to wziąłeś? Że jojcza owszem, bo ile się można użalać nad sobą zamiast coś z tym zrobić
Osobną sprawą jest to czy taki osobnik, nic nie dający od siebie, poza darem w postaci #!$%@?, znajdzie piękna
@OddajButa123 dokladnie tak jest jak kolega pisze. Wpisałem kiedyś że nie interesują mnie grubasy (sam mam ponad 180cm) to soft hejt na mnie poleciał xD
@Spring90 inne czasy, inna demografia.
@MirkobIog masz rację, jakbyś napisał w profilu że laska powyżej 50kg to do zmywania podłóg, laska powyzej 60kg to tucznik do rzeźni to bylby kwik. A to nawet nie ten kaliber bo na wage ma sie wplyw xD
@programista1992 3 wojna
@MolibdenowyTadeusz: W ogóle kisnę z tego, ze wysocy mają prawo wymagać szczuplych kobiet a niscy (np ja, ale ćwicze na siłce i trzymam dietę) juz moga sie ogladac tylko za zaniedbanymi grubaskami xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytanie czy to na pewno przez wzrost ( ͡° ͜ʖ ͡°)