Wpis z mikrobloga

@programista1992: Ja jestem tym kolegą który ma niecałe 160 i sypia z modelkami i to nawet nie jest żart XD. Mozecie mnie nazwać naiwnym, ale tak jak wierzę, że fizycznosc ma ogromne znaczenie, zwłaszcza twarz, tak sądzę, że każdy może kogoś poznac. Jesli wygladasz przeciętnie raczej nie ma co liczyć na to że ludzie będą ci codziennie wskakiwac do lózka, ale to normalne, że bardziej atrakcyjne osoby są bardziej porządane. Nie
  • Odpowiedz
@Kowixx: Każdy ma prawo mieć wymagania. Nawet taka nieatrakcyjna dziewczyna jak z przykładu wyżej. Tak samo jak przegryw, który chce atrakcyjnej dziewicy. Prawda? Wydaje mi się, że nie oto chodziło autorowi w tym przypadku. Tak samo jak Ciebie razi, że przegrywy jojczą i mają duże wymagania, tak samo kogoś może bulwersować taka puszysta panna z głupim opisem. No bo sorry, jako nieatrakcyjny facet takiej nie ruszę, bo mnie nie podnieca. Jednak
  • Odpowiedz
@MirkobIog: Twoj kolega dogadałby się z panem ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) wydumany hejt, nienawistne spojrzenia.. proszę cie
@rimimis: ale mi nie przeszkadza że przegrywy mają wymagania, skad ty to wziąłeś? Że jojcza owszem, bo ile się można użalać nad sobą zamiast coś z tym zrobić
Osobną sprawą jest to czy taki osobnik, nic nie dający od siebie, poza darem w postaci #!$%@?, znajdzie piękna
K.....x - @MirkobIog: Twoj kolega dogadałby się z panem ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) wyduma...

źródło: comment_42bSjBV9oYeop4gyy3aCubRzUa5vgTEQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kowixx
@OddajButa123 dokladnie tak jest jak kolega pisze. Wpisałem kiedyś że nie interesują mnie grubasy (sam mam ponad 180cm) to soft hejt na mnie poleciał xD

@Spring90 inne czasy, inna demografia.
@MirkobIog masz rację, jakbyś napisał w profilu że laska powyżej 50kg to do zmywania podłóg, laska powyzej 60kg to tucznik do rzeźni to bylby kwik. A to nawet nie ten kaliber bo na wage ma sie wplyw xD

@programista1992 3 wojna
  • Odpowiedz
dokladnie tak jest jak kolega pisze. Wpisałem kiedyś że nie interesują mnie grubasy (sam mam ponad 180cm) to soft hejt na mnie poleciał xD

@MolibdenowyTadeusz: W ogóle kisnę z tego, ze wysocy mają prawo wymagać szczuplych kobiet a niscy (np ja, ale ćwicze na siłce i trzymam dietę) juz moga sie ogladac tylko za zaniedbanymi grubaskami xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz