Aktywne Wpisy
smutny_kojot +508
Julia Von Stein, kolejna królowa życia #tvn, zmieszała z gównem pracownika McDonald's, bo poprosił ją o zgaszenie papierosa i wrzuciła to na igs. Teraz przeprasza, bo coś nie pykło i to ona zebrała cały hejt. Jak ta stacją to robi, że wynajduje takie okazy #p0lka i promuje je.
#afera #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#afera #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ludzie powiedzcie mi jak w tym kraju żyć uczciwie. Pracuję ja, jak i żona, mamy jedno dziecko. Ja zarabiam 4200zl miesięcznie i jest to już sufit, w mojej okolicy są to zarobki o których większość może pomarzyć, żona zarabia najniższą krajową to jest 2800zl i na więcej nie ma co liczyć bo brak pracy dla kobiet. A więc we dwoje mamy 7000zl i do tego 500+ czyli 7500zl netto
Ludzie powiedzcie mi jak w tym kraju żyć uczciwie. Pracuję ja, jak i żona, mamy jedno dziecko. Ja zarabiam 4200zl miesięcznie i jest to już sufit, w mojej okolicy są to zarobki o których większość może pomarzyć, żona zarabia najniższą krajową to jest 2800zl i na więcej nie ma co liczyć bo brak pracy dla kobiet. A więc we dwoje mamy 7000zl i do tego 500+ czyli 7500zl netto
#kononowicz to nie #patostreamy
@Tulaaa: Gdzie jest jakaś informacja o upoważnieniu do konta? Piszesz głównie same głupoty wyssane z palca poniżej poziomu idioty z warszawy. Poziom Wykopu leci na ryj ostatnio.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tulaaa: Ile jeszcze bzdur nazmyślasz, po co w ogóle piszesz jak wszystko praktycznie to urojenia jak tego z warszawy, zmyślasz i bredzisz.
@Tulaaa: KŁAMIESZ. Nic takiego nie było, ciągle kłamiesz...
Komentarz usunięty przez autora
Zresztą twoje słowa nic nie znaczą wiesz dlaczego? Kto mówił że nie wpływa na konto j00ra a potem wrzucał tam swoje filmiki na Fiodora? Kto mówił że z Fiodorem kosy
Nie ogladasz moich filmów dokładnie, skoro nie wiesz dlaczego napisalem Lipce, że to oszust. Nie bede sie powtarzal. Poszukaj odpowiedzi w moim filmiku Fiodorano.
Każdy lubi pieniadze, to że ktoś pracuje i zarabia, to nie ma w tym nic złego. Ważne żeby nie kraść. Nie zwalczam wrogów, niby jak i kogo