Aktywne Wpisy
Goronco +816
theOstry +39
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
#witcher #wiedzmin #film #seriale #deepfake #netflix
@Makros: Jak się ktoś gwałtownie rusza to jest problem z dopasowaniem twarzy, która pozostanie płynna. Wtedy wkleja kilka różnych, i wygląda to dość nieciekawie. Jedna ze scen, które właśnie ogarniam to wrestling z Kozłem i tam fragment jak Kozioł wyrywa Geraltowi garść włosów nawet w miarę wyszła pomimo tego, że dłoń Kozła przechodzi mu przez twarz
@Wesol96: Bym potrzebował do tego jakieś co najmniej 30 sekund filmika w bardzo wysokiej rozdzielczości gdzie pan Kotys mówi z dość żywą ekspresją i przechyla głowę na bok. Z Seagalem było o tyle wygodnie, że on praktycznie w każdym filmie gdzie jest dialog z nim macha głową na boki kiedy mówi, więc głównym problemem w dopasowaniu było znalezienie takiego fragmentu gdzie było odpowiednie oświetlenie twarzy pana Stevena.
@PieceOfShit: Głównie zostawiałem default ustawienia. Najlepiej wyszły ustawienia default pod 128x128. Rozmiar datasetu różnie. Dość spektakularne wyniki były przy source secie poniżej 500 plików, a efekt końcowy zamknął się przy trochę ponad 100 000 iteracji. Przy niecałych 700 plikach twarzy zakończyłem przy 150 000 iteracji i musiałem dodać trochę blura na krawędzie, tak mocno ostry był
edit : wreszcie zaliczyło, wypok...