Aktywne Wpisy
Felixu +70
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Salido +1288
Minął 17. (z 73) dzień wakacji.
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
Sytuacja sprzed chwili.
Różowa od roku, wszystko wg mnie git, powrót z imienin jej wuja. Różowa odwozi mnie do domu.
- Ale ten Ani facet jest przystojny i chyba młodszy od niej?
- No o dwa lata.
- O cie #!$%@? - to ja jestem starszy od niego o 10 lat? Ty się lepiej zastanów, czy chcesz być z takim starym dziadem...
- Cały czas się zastanawiam.
Bez żadnych heheszków. Ja i cisza w samochodzie przez całą drogę. Wysiadam i mówię:
- To się zastanów i daj mi znać.
No i #!$%@? no i cześć. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przecież napisał, że nie zażartowała :P
zwykle przekomarzanie sie jak dla mnie
Przychodzi mi do głowy kilka rzeczy, które mógłbyś teraz zrobić kolego ale żadnej Ci nie zasugeruję, bo nie jestem w Twoich butach i nie wiem jak bardzo Ci zależy itp. Przemyśl wszystko na chłodno, bez używek.
@marek_antoniusz: niestety, ale się dałeś sprowokować typowym babskim testem.
Nigdy, nawet w żartach nie deprecjonuj się przed swoim różowym. Gadanie typu o jaki jestem stary, o jaki jestem słaby, o jaki jestem niski, o jaki jestem chudy itp. Do niczego dobrego to nie prowadzi jak sam widzisz.
Teraz to udawaj, że nie było sytuacji i nie daj się podpuszczać na następny raz.