Wpis z mikrobloga

@unstyle: no ba, przecież Media Markt jest taki fajny :> Zrobili ostatnio promo na Galaxy S3 dzięki czemu cena była porównywalna z tą na allegro, poszedłem do sklepu kupić i się okazało, że na 5 czy 6 pudełek nie mieli żadnego z nienaruszoną plombą na pudełku, zrezygnowałem :>
  • Odpowiedz
@unstyle: Nie mówię tutaj o cenie, tylko o bezpieczeństwie. Sam nie kupiłbym na allegro nic co warte jest więcej niż 100zł, za długo po,siedziałem w tym temacie w torze.
  • Odpowiedz
@diarrhoea: nie ma płynności w sprzedaży, po czym nagle mając 100 komentarzy wyskakuje ze sprzętem na 30k, brak info o pobraniu, brak kontaktu telefonicznego tylko email lub sprzedający kręci przez telefon pytany o odbiór osobisty, bądź go nie umożliwia, karty prepaid też mają bardzo podobny numer konta do wpłat. Trzeba być idiotą, żeby się na to nabrać.

@Godlike_Atheist: Widzisz, konta sklepów też kradną :)

zadzwonie i nie poinformują
  • Odpowiedz
@diarrhoea: ale p--------z głupoty, wyjebkowicze z tora aka idę w kominiarce pod paczkomat to mniej niż promil sprzedających na allegro XD ale to dobrze, że nie używasz platformy, z której nie umiesz skorzystać, lepsze to niż płacz, że Cię oszukali
  • Odpowiedz
@diarrhoea: na allegro od początku istnienia mojego konta tam zrobiłem zakupów z pewnością na ponad 30 tysięcy, wszystkie gry, konsole, tv, sprzęt hifi, laptopy, telefony, sprzęt do ćwiczeń, kosmetyki, zegarki kupowałem tylko tam - jakoś na wyjebkę nie trafiłem, mimo, że parę podejrzanych aukcji na pewno widziałem. Ale za to najwięcej do powiedzenia ma ten, co tylko i wyłącznie czytał - bo ani wyjebek nie robiłeś, ani nie kupowałeś na
  • Odpowiedz