Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Print_Screen: problemem nie jest sam Janusz nawet, który akurat ostatecznie do niedawna wyciągał z polskiego społeczeństwa homosovieticusowanie

@AkyszLewusie

Bardzo ciekawe przemyślenia. Ja z kolei mam przemyślenia związane ze stymulacją prostaty. Chciałbym spróbować, pierwszy raz ale trochę się boję. Myślisz, że warto ?

Sam nie próbowałem Mirku, ale jak nie spróbujesz to nigdy się nie dowiesz.
  • Odpowiedz
@Print_Screen: Akurat sam Janusz jest stały w poglądach, w miarę stabilny i przewidywalny. Gorzej bo on się w sumie brata z każdym. Gdzie nie pójdzie tam jest 5% - to jest 5% Janusza a nie tych ludzi. I to jest problem mógłby wystawiać koty psy i mrówki i dalej miał by ~5%.

Mi szkoda Polski Fair Play - ale wydaje mi się, że ona też by cierpiała na podobny problem.
  • Odpowiedz
@korin_:

bo taka partia musiała by zatrudniać swoich członków. Wtedy byli by specjaliści z różnych dziedzin i dyskusja miała by jakikolwiek poziom.

Chodzi Ci chyba o posiadanie własnego think-tanku.
  • Odpowiedz
@Kjedne: Bosz ale wysryw. Dałeś sobie wmówić, że afera taśmowa jest 'naciągana' łykając partyjną propagandę jak pelikan, po czym masz czelność wytykać innym, że dają się manipulować XD

Multinarodowi neuropscy idioci.
  • Odpowiedz
Najlepiej widoczne jest to po sojuszu z nacjololo, gdzie przed wyborami mówił, ze maja gwóźdź wbity w mózg a potem wszedł z nimi w sojusz

@ZaplutyKarzelReakcji: "Wejdę w koalicję z tym, kto umożliwi mi spełnienie większej ilości postulatów. W takim wypadku wejdę w koalicję nawet z diabłem."
  • Odpowiedz
@Kjedne: To pytanie do naszego 'wspaniałego' wymiaru sprawiedliwości, nie mnie. A teraz odmaszeruj i powielają dalej partyjną narracje o tym, że afera taśmowa to tylko hehe PRZEKLEŃSTWA ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kjedne: Ja tam nie zaluje ze glosowalem na konfederacje. Moze to idioci ale im najblizej do gospodarki wolnosciowej. Chyba ze znasz bardziej liberalna partie to na nich zaglosuje..
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: mówił też, że pójdzie w sojusz z każdym z kim coś mu jest po drodze. Chyba wspominał że poszedł by i z diabłem. To pokazuje, że jego wyborcy nie różnią się od wyborców partii i wcale nie sprawdzają kandydatów.

Może masz rację co do użytych słów - bo pewnie czasem zmienia zdanie - ale w mojej opinii rzadko. Po prostu uważam go za przewidywalną osobę.
  • Odpowiedz