Aktywne Wpisy
ulan_mazowiecki +191
Trzeba mieć nayebane we łbach, by nagle pisać dobrze o Tusku, tylko dlatego, że pisoory tną w chooya. Ile wy macie lat, że nie pamiętacie co PO odwalała?! Nie, nie chodzi o ośmiorniczki tylko całą listę afer. Tylko cymbały nie rozumieją, że polityka to goovno, niezależnie z jakiej opcji. Jeśli zakiast PiSu ma być Tusk i kego banda, to ja pierd... taką zmianę. Więlszość ludzi wam nigdy nie pójdzie na te wasze
deafpool +77
25-letnia polka, streamerka dostała udaru podczas transmisji na żywo. Film na twitterze.
Co mogło być przyczyną? Nie wiem, mogę się tylko domyślać.
https://twitter.com/deZeZed/status/1663855569310973955
#twitch #truestory #rozowepaski #zdrowie #p0lka #niebieskiepaski
Co mogło być przyczyną? Nie wiem, mogę się tylko domyślać.
https://twitter.com/deZeZed/status/1663855569310973955
#twitch #truestory #rozowepaski #zdrowie #p0lka #niebieskiepaski
1. Czepianie się o zasady - jakie zasady? Wasze zasady to były lajty strusia z Dominikiem - „O dziękuję za czy zote”, ruganie Konona, by się nie odzywał i gaszenie go za każdym razem. To były lajty strusia. Konon - mimo swego potencjału miał zero lajtów.
2. Gadka Moniki o tym, jak niby Ksiek krzywdził strusia... wzruszające. To źle, że człowiek wymaga pomocy w prowadzeniu gospodarstwa domowego? Skoro tam mieszka, to ma zakichany obowiązek dokładać się do opłat i sprzątać. A nie raz na rok - ooo za światło zapłaciłem, mam fakturę! Teraz struś w Krakowie poczuje, co to znaczy żyć na swój koszt.
3. Próba robienia z majora „poważnego tubera”... śmiechu warte. Najlepszy i tak był gach mońki na wiscordzie, który twierdził, że 000jor ma gadane xD typ co słowa ledwo duka... okej!
4. Od dłuższego czasu Ksiek nie nagrywa i nie wrzuca swoich interwencji. Ciekawe czemu? Jak dla mnie to towarzystwo spod ciemnej gwiazdy zniechęciło go do nagrywania. Liczę, że z pomocą @Fiodorczuk powrócą interwencje, przez co moczopijano skupi się na swoim contencie, a nie byciem statywem Konona - na czym zarabia. #kononowicz #patostreamy
Potencjał strusia to zjedzenie bigosu, odnoszenie się do Kononowicza, bo tylko to ludzi przyciąga - gdyby Ksiek go zlewał i nie odpowiadał na zaczepki, to byłby jego prawdziwy koniec.
@adik75: też uważam, że srawek wierzy w to, co mówi - i mi Go po prostu szkoda - jak można się tak stoczyć moralnie...