Wpis z mikrobloga

Ostatni gniot srawka jest idealnym przykładem pokazu hipokryzji i zakłamania szerokiego towarzystwa skupionego wokół strusia. Dlaczego? Otóż:
1. Czepianie się o zasady - jakie zasady? Wasze zasady to były lajty strusia z Dominikiem - „O dziękuję za czy zote”, ruganie Konona, by się nie odzywał i gaszenie go za każdym razem. To były lajty strusia. Konon - mimo swego potencjału miał zero lajtów.
2. Gadka Moniki o tym, jak niby Ksiek krzywdził strusia... wzruszające. To źle, że człowiek wymaga pomocy w prowadzeniu gospodarstwa domowego? Skoro tam mieszka, to ma zakichany obowiązek dokładać się do opłat i sprzątać. A nie raz na rok - ooo za światło zapłaciłem, mam fakturę! Teraz struś w Krakowie poczuje, co to znaczy żyć na swój koszt.
3. Próba robienia z majora „poważnego tubera”... śmiechu warte. Najlepszy i tak był gach mońki na wiscordzie, który twierdził, że 000jor ma gadane xD typ co słowa ledwo duka... okej!
4. Od dłuższego czasu Ksiek nie nagrywa i nie wrzuca swoich interwencji. Ciekawe czemu? Jak dla mnie to towarzystwo spod ciemnej gwiazdy zniechęciło go do nagrywania. Liczę, że z pomocą @Fiodorczuk powrócą interwencje, przez co moczopijano skupi się na swoim contencie, a nie byciem statywem Konona - na czym zarabia. #kononowicz #patostreamy
  • 8
@sowiecki-onuc: 4 #!$%@? #!$%@? dupa #!$%@?. Przywrócić expoze może tylko i wyłącznie prezydent. Jak można zauważyć forma lajtów mi odpowiada- dla nas lepiej, bo więcej materiału i szansa na perełki. 3 śmiechu warte. Struś może co najwyżej nagrać kapuśniaka z kababem. 2 Jak najbardziej. 1 TO już zaniedbanie redaktorów. Gdyby konon miał okuratnego redaktora wcześniej czegoś takiego by ogółem nie było. Nie chodzi tu o kleszcza tylko redaktora rzetelnego, okrutatnego, sprawiedliwego
@BywalecWypoku: Może przywrócić. Pytanie to dlaczego przestał? Nie sądzę, by typ, który podbierał kamerę od majora i kręcił imprezy z Tereską, Jardzie, czy miejsce na którym detonowano bombę - ot tak przestał nagrywać nam.
Potencjał strusia to zjedzenie bigosu, odnoszenie się do Kononowicza, bo tylko to ludzi przyciąga - gdyby Ksiek go zlewał i nie odpowiadał na zaczepki, to byłby jego prawdziwy koniec.
@sowiecki-onuc: 1 chodzi o zasady jakie wymyślili lateksy czyli manipulacje widzami, zeby każdy degenerat mógł się nachapać... jak nierobienie lajtów w tym samym czasie bo frajerzy z pieniędzmi nie będą wysyłać po równo, wybiorą to co im bardziej odpowiada i któryś przez to straci. To manipulacja i przy tym bredzi o tym, ze na wykopie czy wiskordzie się coś manipuluje...
@sowiecki-onuc: No oczywiście, że może przywrócić tylko pytanie czy mu się chce. Są trzy opcje. Najazdy oojora na prezydenta przez co się zniechęcił. Najazdy srawka bądź trzecia opcja nibembeństwo. Zauważ, że nęcony warmianin od jakiegoś czasu już obiecuje, że będzie nagrywał exoze. To się jednak nie dzieje się.
@sowiecki-onuc: Ale oni są tak głupi, ze tego nie potrafią zrozumieć.. Srawek bredzi poważnie że ktoś nie znał dobrze majora jeśli go odsubował. No kto o zdrowych zmysłach takie brednie by wymyślił że ktoś chciałby znać tego bezwartościowego degenerata? Normalnie był oglądany bo były interakcje z grubym, prawdziwą i jedyną gwiazdą uniwersum ale oni tego nie rozumieją i nienawidza tylko grubego a kochają ćpuna.... Dalej już się posunął do ciągnięcia tematu