Aktywne Wpisy
N331 +211
źródło: 1000095564
Pobierz
mickpl +206
Nie wierzę, że Donatan zgromadził 180 mieszkań. Gość jest takim pozerem, że ja nie XD To raz. A dwa, że od razu kojarzy mi się jego "diamentowa płyta" zdobyta w ten sposób, że chyba dodawano ją do skarpetek czy coś takiego. W każdym razie tede jej nie uznał i oddał swoją "nagrodę" randomowi z publiczności.
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję

Według wiedźmińskiej wiki Foltest urodził się ok. 1218 roku. W serialu strzyga urodziła się w 1229 roku. Bezpieczniej chyba założyć, że jednak coś pozmieniali. Inaczej zrobiłoby się jeszcze bardziej obrzydliwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W serialu nie było podane ile Geralt ma lat i trochę mnie zdziwiła informacja z mapy.
Ale ogólnie to mapka bardzo fajna:)
O i widzę, że moja obrona niepostarzania Jaskra się posypała, bo według Netflixa widzimy go w wieku 18 i 40 lat. Widać na barda wpływa magiczne towarzystwo i też się nie starzeje ¯\_(ツ)_/¯
@Jan_K: pisała Lauren że z-----i z tym i poprawią w drugim sezonie
Wiek Geralta nie był znany, natomiast Yennefer tak. W serialu odjęli jej lat, "bo tak". 1192 vs 1173 rok urodzenia według kanonu. Serialowy Jaskier urodzony w 1222, w książkach był młodszy. Nie mógłby być urodzony w 1222 roku, bo wówczas Dijkstra nie mógłby powiedzieć "Masz lat blisko 40, wyglądasz na blisko 30, wyobrażasz sobie, że masz nieco ponad 20, a postępujesz, jakbyś miał