Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy ja jestem jakiś nienormalny jeśli uważam za niesmaczne wychodzeniu mojej narzeczonej z koleżanką we 2 do klubu? Rozumiem wyjście paczką ze znajomymi gdzie ludzie bawią się we własnym gronie ale wyjście w 2 osoby wygląda dziwnie, jak wyjście na podryw...

#zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok](https://st.pl/$xvynkdla)

Czy wychodzenie do klubu narzeczonej w duecie z koleżanką jest OK?

• Tak 41.0% (381)
  • Nie 59.0% (549)

Oddanych głosów: 930

• 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania moim zdanie jest ok jeśli sobie ufacie. Ja sam byłem w klubie z kumplem i też nikogo nie rwalismy. Po prostu poszliśmy posłuchać i potańczyć przy fajnej muzie. Nie od razu trzeba zdradzać. Z drugiej strony zależy jak często tak wychodzi
  • Odpowiedz
czemunie: @AnonimoweMirkoWyznania: We dwojke rzeczywiscie troche dziwnie. Ale z drugiej strony...

Mi sie czesto nie chce wychodzic i zostaje w domu gdzie pykam w gierki a zona wychodzi ze znajomymi na p--o czy kluby. Ja nie lubie zbytnio tanczenia ani przekrzykiwania sie i plotkowania wiec kazdy ma to co lubi.

Zona wie ze jak mnie zdradzi czy cos to wiec co bym zrobil wiec nawet nie ma zadnych glupich
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: najlepsze są te spermochlipskie komentarze:
- AJJ NIE OGRANICZAJ JEJ
- AJJ WYCHODZIŁA PRZED TOBĄ TO MOŻE SOBIE WYCHODZIĆ DALEJ
- AJJ IDZIE SOBIE POTAŃCZYĆ

c--j a nie idzie w tym celu, z koleżankami może pójść do baru na p--o, spotkać się u którejś, wyjść na miasto ale jakimś cudem idą do klubu gdzie pełno napalonych, spoconych samców ustanawia sobie za cel co najmniej przemacanie jakiejś pijanej panny xD Idzie tam co najmniej
  • Odpowiedz