Aktywne Wpisy

souvlaki +8
czy ktoś wie co to za ptak? pióro znalazłam rano u mnie na podwórku, województwo opolskie #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
HaramiCross +51
Mirki z tagu #motoryzacja i #sct dam wam jednego tipa. W Warszawie i okolicach montowane są na przejazdach kolejowych systemy monitorujące. Zgodnie z prawem aby wjechać na przejazd musicie czekać aż rogatka osiągnie kąt 90 stopni i zgaśnie sygnalizacja. Przejazd jest ustawiony tak żeby po otwarciu rogatki sygnalizacja świeciła jeszcze kilka sekund. Jeżeli wjedziecie nawet pół sekundy za wcześnie na pusty przejazd z idealną widocznością dostaniecie 2000 zł

#android #backup #telefony
Jaki tel? Niektóre mają wbudowane narzędzie do robienia całościowego backup'u a i sam android sporo może.
Na nowy inny... ha sam bym chciał wiedzieć, jak wszystko wygodnie zmigrować. :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@presburger: a tak:
https://www.howtogeek.com/240582/how-to-back-up-and-restore-your-android-phone-with-twrp/
az mi juz sie skichala bateria i nie chcial ruszyc, ale w koncu wyjalem wlazylem i zadziala. chcialbym sie zabezpieczyc. bardzo bym chcial caly interfejs i wszystko wtedy ewentualnie zgrac na nowy tel, jesli sie da oczywiscie, a jak nie to w mozliwie najwiekszym stopniu sie zbackupować :)