Wpis z mikrobloga

@Trollsky zajebiste sa te Twoje noze. Mam pytanko jesli mozna. Czym ostrzyc nóż tak, aby po 2 pokrojonych piersiach z kurczaka nie byly znow tepe?
Wiem, ze pewnie to zalezy od materialu z jakiego sa robione - mam w swojej kuchni zwykle stalowe i dwa rzeznicze flexy o miekiej stali.
  • Odpowiedz
bo jak zasuwam tak na 100 %, 6 dni w tygodniu to leci z górki


@Trollsky: do 4 dni każą ograniczać dni pracujące w tygodniu bo lodowce topniejo, nie boisz się że cię Greta dojedzie?
  • Odpowiedz
@Trollsky: kiedyś był taki system argentyński zakupu auta :), że ludzie wpłacali składki, a potem robili losowanie i czasem ktoś dostawał auto :P tutaj podobnie ale z nożem - co nie zmienia faktu, że z chęcią bym taki nabył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Trollsky: dlaczego to ostrze jest w takie wzorki (fale)? Cały kawałek metalu (w środku) jest w takie wzorki czy to tylko jakaś powłoka na wierzchu?
  • Odpowiedz
@Trollsky: fajne, ale takie z rogu nosorożca to byłoby coś pięknego. Niestety eko pedały podnoszą głos, więc pewnie nigdy nie będziesz wstanie tego zrealizować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz