Aktywne Wpisy
Knamga +137
cytmirka +65
Ale mnie wnerwia to, że w pracy pierwszeństwo wyboru mają dzieciaci…
Pracujemy na zmiany do godz. 18:00, jest nas 4 włącznie z żoną szefa i:
• żona szefa pracuje maks do 16 bo dzieci musi zawozić na treningi, angielskie i inne przedsięwzięcia (no ale ok, w końcu to żona szefa chociaż jest zatrudniona w firmie tak samo jak ja)
• jeden gościu już zapowiedział, że on do 18 może zostawać tylko w
Pracujemy na zmiany do godz. 18:00, jest nas 4 włącznie z żoną szefa i:
• żona szefa pracuje maks do 16 bo dzieci musi zawozić na treningi, angielskie i inne przedsięwzięcia (no ale ok, w końcu to żona szefa chociaż jest zatrudniona w firmie tak samo jak ja)
• jeden gościu już zapowiedział, że on do 18 może zostawać tylko w
Akurat miałem kurs na lotnisko podczas akcji.
Wszystko przez samozapłon baterii.
#norwegia #elonmusk
Lepiej konkretnie celować niż stereotypowo bo dzięki temu możemy wyciągnąć wnioski na przyszłość. A tak stereotypem się zamykamy na wszelkie poprawki w materii.
@Stashqo: Na razie też nie ma dowodów, że to Zafira.
https://www.nfpa.org/Public-Education/By-topic/Property-type-and-vehicles/Vehicles
Również jeśli chodzi o pożary w trakcie np prac naprawczych to tutaj wychodzi kwestia wieku aut i tym,
https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/b5JPvg/Familie-var-pa-vei-hjem-fra-ferie-da-brannen-startet-i-bilen-deres
@divinorum:
W tekście stoi tak.
Rodzina wracała z urlopu. Zapakowali się do auta. Facet przekręcić kluczyk i po chwili zobaczył dym. Zafira 2005. Wielu ludzi widziało ale nie udało się opanować pożaru auta który się szybko rozprzestrzenil. Tak więc nie sądzę by wszyscy jlamali dookoła i ktoś brał na siebie to by ratować elektryki
Wołam @kar-tofel
chciałbym kiedyś zobaczyć pozwy za takie posty. Przecież ty nawet nie napisałeś że to "być może" albo "prawdopodobnie" Tesla tylko bezmyślnie obrzuciłeś firmę błotem i kłamiesz że pożar wybuchł przez samozapłon baterii. A wyszło jak zwykle czyli sfajczył się stary diesel.
Jedno twoje szczęście że w sumie to jesteś nikim a wykop ma mały zasięg więc twój post w