Aktywne Wpisy
BRTM +669
Ja rozumiem, że można nie lubić Uznańskiej-Wiśniewskiej, ale zarzucanie Sławoszowi tego, że rodzina milionerów załatwiła mu lot w kosmos jest abberacją.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
źródło: slawosz
Pobierz
KRZYSZTOF_DZONG_UN +151
źródło: temp_file3695200083318160319
Pobierz

Nieważne czy ktoś pracuje w sekretariacie czy w realizacji inwestycji - zarobki różnią sie tylko minimalnie.
Stara gwardia odchodzi na emeryturę a za nich nikt młody nie przychodzi. Od dwóch lat nie zgłosił sie nikt do mojego działu. A co kilka miesięcy jest nabór.
To odbija sie
Uwielbiam wykopkowych ekspertów od ekonomii, którzy całą swą specjalistyczną wiedzę czerpią z portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Wiecie, że podwyższenie pensji minimalnej podnosi presję płacową w całej gospodarce i docelowo prowadzi do podwyżek
Mhm. Szkoda, że dane empiryczne, zarówno z naszego kraju, jak i z całej Europy, mówią coś dokładnie odwrotnego. W ogóle, z kim ja tu dyskutuję, skoro ty twierdzisz, że w "sektorach specjalistów" ludzie zarabiają najniższą krajową xDDDDDDDDDD
No właśnie nie jest to takie proste. Oczywiście z myślą aby te zarobki wzrastaly, bo zmienić na coś za najniższą to nie ma problemu.