Aktywne Wpisy
hans85 +505
pochwalę się (ʘ‿ʘ)
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
amozetoostatniraz +202
Niedawno pisałem o tym, że razem z moim zespołem wydaliśmy książkę o męskim stylu, którą w ramach akcji crowdfundingowej wsparło wielu wykopowiczów. Dziś w uznaniu tego zaangażowania zapraszam do wzięcia udziału w rozdajo w ramach którego możecie wygrać egzemplarz książki wraz z dedykacją!
Zasady są proste:
Zaplusuj albo skomentuj, a staniesz przed szansą otrzymania świeżutkiej, pięknie pachnącej i jeszcze lepiej prezentującej się pozycji książkowej, która pozwoli szybko wznieść twój styl na wyższy poziom.
Losowanie z użyciem #mirkorandom w niedzielę 5.01.2019 r. o godzinie 19:00
Jeśli zaś chcielibyście sobie ją nabyć tradycyjną metodą, to możecie to zrobić w oficjalnym sklepie:
https://sklep.dandycore.pl/pl/p/E-book-Meska-szafa-instrukcja-obslugi/14
Dzięki wielkie i do napisania!
#ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #modameska #menswear #ksiazki #literatura
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora